Gina Pistol: “Am dureri de simt ca innebunesc”

Gina Pistol este insarcinata pentru prima oara si urmeaza sa fie mamica de fetita. Simpatica vedeta este in ultimul trimestru de sarcina si se confrunta cu numeroase probleme.

„Intre noi fie vorba, sunt recunoscatoare si ii multumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l traiesc. Sunt atat de fericita, dar uneori mai fac si haz de necaz. Nu e deloc usor sa fii insarcinata” a spus Gina Pistol.

Cum se simte Gina Pistol

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fara nicio problema, acum, daca merg 50 de metri, trebuie sa iau o pauza. Am si rinita de sarcina, ceea ce inseamna ca nu pot sa dorm noaptea. Daca se intampla sa pot sa dorm noaptea, atunci trebuie sa merg des la baie si daca n-am nimic cu astea doua, atunci ma loveste fiica-mea.

Si pe langa toate astea, am inceput sa am si dureri de spate si sufar si sindromul picioarelor nelinistite. Mi se umfla mainile si picioarele, asta si cand stau foarte mult. Nu ma deranjeaza ca ma umflu, ma deranjeaza ca ma doare. Am dureri de simt ca innebunesc. Dar, pe langa toate, le imbratisez pe toate. Mai bine le traiesc, decat sa nu le traiesc. Deci, fetelor, sa nu credeti ca daca eu apar la TV nu trec prin asta.’, a povestit Gina Pistol.

Citeste si articolul :   Ce a ajuns sa faca Marina Voica, singura si in izolare. Ti se rupe sufletul!

Cei doi viitori parinti au pastrat mult timp secretul. La finalul lunii septembrie au dezvaluit ca vor avea o fetita.

„Vestea a fost o mare bucurie si o mare surpriza pentru amandoi, o surpriza cum nu se poate mai frumoasa. Am preferat sa pastram vestea pentru noi pana in momentul in care vom fi siguri ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie. Dupa cum stim cu totii, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales ca o femeie este trecuta de 35 de ani… Am pastrat secretul intre noi doi, nu au stiut nici prietenii, nici familia, a spus Smiley.

„Eu ma bucur mult de ceea ce traiesc acum, indiferent de pret. Vreau sa fiu o mama cool si sa copilaresc alaturi de copilul meu„, a declarat si Gina Pistol.