Dorel, fost sofer de basculanta de mare tonaj, ajuns deputat AUR

Dorel-Gheorghe Acatrinei, presedintele filialei AUR Suceava, fost sofer si actual detinator de firma de transport de marfuri, deputat in legislatura 2020-2024 scrie in CV-ul sau ca stie sa foloseasca Zoom si Skype, dar si sistemul de operare Android, cu care sunt dotate majoritatea telefoanelor mobile.

De asemenea, deputatul AUR scrie ca ultima scoala pe care a absolvit-o este Liceul cu program sportiv CSS Suceava, iar din 2001 pana in 2010 si-a castigat existenta ca sofer – a fost sofer pe masini de mare tonaj si sofer de autocar in Suceava, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputatilor.

In anul  2010, si-a deschis o firma de transport de marfuri, Helios Car SRL.

„Helios Car isi incepe activitatea sub aceasta denumire in anul 2010. Atunci, fondatorul companiei, avand experienta cumulata in ani de zile de munca in domeniul transportului international, s-a decis sa inceapa cel mai ambitios proiect de pana atunci. In acest fel a luat nastere Helios Car SRL, o firma de prestigiu in domeniul transportului international, crescand de la an la an si investind puternic in tehnologie, logistica si personal”, scrie pe pagina de Facebook a firmei.

Pe site-ul firmei Helios CAR se mentioneaza ca cifra de afaceri pentru anul 2018 era de aproximativ 7,5 milioane de lei, potrivit Newsweek.

Dorel spune ca stie limba engleza si mai stie sa foloseasca Skype, Zoom, Google Drive, Microsoft Office si Android.

Potrivit CV-ului sau, Dorel Acatrinei nu a avut nici un loc de munca de la finalizarea liceului pana la 24 de ani, cand a obtinut primul loc de munca in Dragoiesti, judetul Suceava, ca sofer.

Deputatul AUR si sotia sa castiga impreuna putin peste 3000 de lei pe luna

Dorel Acatrinei scrie in declaratia de avere ca are doua case si doua terenuri intravilane de 2.000 de metri patrati in comuna Sf. Ilie, din judetul Suceava, cumparate in 2008, impreuna cu sotia lui, iar in conturi declara 48.000 de lei. Nu specifica din ce an sunt deschise conturile la banca.

In ultimul an, Dorel Acatrinei a incasat 21.672 de lei ca administrator (probabil al firmei pe care a infiintat-o, dar nu precizeaza acest lucru in declaratia de avere), adica 1.806 lei/luna.

Citeste si articolul :   Adrian Streinu-Cercel, dupa anuntul candidaturii sale la parlamentare din partea PSD. Cand vom scapa de coronavirus

Sotia sa castiga 17.964 de lei ca asistent manager (din nou, nu stim daca la firma Helios Car), adica 1.497 de lei/luna.

In total, pe luna, cei doi soti castiga putin peste 3.000 de lei.

In declaratia de interese, Dorel Acatrinei mentioneaza ca este asociat unic si administrator la firma Helios CAR SRL si este presedintele AUR Suceava.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.