Gigi Becali se retrage: “La revedere, gata”

Gigi Becali se retrage din viata publica in 2021.

„Viata publica ai vazut ce inseamna. Cum ies cum trebuie sa spun ceva, ori trufie, ori mandrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau sa fac pacate.”, a declarat Gigi Becali pentru emisiunea ShowBlitz.

Chiar daca pe vremuri se distra, acum, omul de afaceri spune altceva.

”La mine sarbatoare nu inseamna ca mergem bem vin, mancam, ne distram, facem pacate. Nu tata! Pentru mine, sarbatoare inseamna si mai strict, si mai credincios si mai mult la biserica si mai multe rugaciuni.

La mine este in fiecare zi sarbatoare, pentru ca fiecare zi pe care Dumnezeu a dat-o este viata noastra. Si eu ma bucur numai in Hristos si in Biserica. Sarbatoare pentru mine e in Biserica.”

Gigi Becali in tinerete: „Ii placea sa petreaca si sa cheltuiasca bani”

Omul de afaceri are de gand ca in 2021 sa se preocupe doar de afaceri si de clubul de fotbal pe care il patroneaza.

Citeste si articolul :   Surpriza anului la Antena 1. Anuntul a fost facut chiar de Mirela Vaida

Gigi Becali a dat lovitura inceputului de an.

Dennis Man ar putea pleca de la FCSB, direct in Serie A. Daca mutarea se va produce, am putea asista la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Cotat la 6.5 milioane de euro, acesta poate deveni cel mai scump jucator din istoria Ligii 1. Fotbalistul in varsta de 22 de ani a devenit intre timp favoritul lui Gigi Becali, iar patronul ros-albastrilor a explicat de mai multe ori ca nu accepta o oferta mai mica de 12 milioane de euro pentru el. A marcat 15 goluri in 16 meciuri si a oferit 7 pase de gol coechipierilor sai.

Autor