Apple lucreaza in prezent pe la un iPhone pliabil care probabil o sa fie lansat in 2022-23

Apple lucreaza la un telefon pliabil si va fi similar cu Samsung Galaxy Z Flip si Samsung Galaxy Z Flip 5G in ceea ce priveste designul, a dezvaluit o recenta “scurgere”

Sfatul a adaugat ca firma cu sediul in Cupertino se uita la un interval de timp 2022-23 pentru a lansa produsul, daca este adevarat. Youtuberul Jon Prosser a declarat intr-un videoclip recent pe YouTube al canalului Front Page Tech ca Apple se afla in prezent in primele etape de dezvoltare si ca testeaza carcasa exterioara a viitorului iPhone la o fabrica din Shenzhen, China.

Testarea mecanismului balamalei este importanta, deoarece multe telefoane pliabile nu au reusit sa reziste la flip-uri continue la utilizare.

Produsul se va plia ca o scoica, dezvaluind un ecran mai larg odata desfasurat. La fel ca telefoanele Samsung flip, acest dispozitiv va avea, de asemenea, un ecran mai mic pe panoul exterior. Videoclipul a impartasit, de asemenea, o imagine conceptuala a iPhone-ului pliant pentru a face mai usor de vizualizat. El a citat sursele sale pentru a afirma ca Apple lucreaza la doua dispozitive si urmeaza sa selecteze unul dupa testele preliminare pentru a continua.

Prosser s-a asigurat ca Apple nu intentiona sa introduca dispozitivul chiar anul viitor, poate in 2022 sau chiar in 2023. Acest lucru ofera companiei sa testeze pe deplin limitele si sa lanseze un telefon pliabil puternic. De asemenea, o perioada atat de larga de timp ofera brandului de smartphone-uri posibilitatea de a merge mai departe cu un design complet diferit pe termen lung.

Publicitate

Apple lucreaza de mai multi ani la mai multe concepte pentru afisaje pliabile. In 2019, o cerere de brevet Apple a iesit la suprafata, ceea ce a sugerat un factor de forma de trei ori. Ilustratiile gasite in cererea de brevet au aratat ca iPhone-ul potential ar putea veni atat cu o indoire interioara, cat si cu una exterioara. In timp ce multe alte firme au fost raportate ca lucreaza la modele de telefoane pliabile, Samsung, Microsoft, Huawei si Motorola sunt unele dintre numele care au in prezent modele pe piata.

Autor

Autor: Andrei Zoltan

Cineva care pierde prea mult timp la calculator, cautând cele mai noi trend-uri in tehnologie, telefonie, calculatoare si multe altele