Urmareste dansul familiei robotului Boston Dynamics, ca si cum 2020 a fost un an bun

Cu un omonim precum Atlas, nu ati crede ca robotul biped al Boston Dynamics ar fi cel mai subtire specimen de pe planeta. Dar apoi am vazut deja ca are un talent pentru parkouring si acum puteti adauga dansul pe lista sa de talente. In cel mai recent videoclip viral sigur, pe care il vedem pe Atlas si intreaga familie Boston Dynamics, inclusiv Spotul si campul de stivuire, care danseaza la „Do You Love Me” din The Contours. Si, ca barbat de 6’2, permiteti-mi sa spun ca sunt gelos ca orice lucru atat de inalt se poate misca cu atata mobilitate si gratie.

Publicitate

Nu este prima data cand vedem un robot Boston Dynamics care isi rotea membrele intr-un ton clasic. In 2018, filiala de atunci SoftBank a distribuit un videoclip cu Spot dansand la „Uptown Funk”. Urmarirea consecutiva a celor doua clipuri evidentiaza cat de departe au ajuns robotii companiei in doi ani scurti. Dansul pe care l-am vazut ca Spot s-a desprins in 2018 a fost impresionant, dar nu a reusit sa danseze pointe ca omologul sau din 2020.

Citeste si articolul :   Robotii sunt cei mai buni terapeuti psihologici? Introducerea inteligentei artificiale in psihoterapie si rezultatele sale

Videoclipul vine la sfarsitul anului care a fost un an incarcat pentru Boston Dynamics. La inceputul acestei luni, Hyundai a cumparat o participatie de 80% din companie, devenind al treilea proprietar al companiei in decursul unui deceniu. Spot a iesit la vanzare si in 2020 (pentru un pret atragator de 74.500 de dolari) si cineva din Canada a ajuns chiar sa vada unul in salbaticie.

Publicitate

Macar mai vedem niste lucruri acum la sfarsit de an, sa mai uitam putin de tot dezastrul numit “2020”.

Publicitate

Autor

Autor: Andrei Zoltan

Cineva care pierde prea mult timp la calculator, cautând cele mai noi trend-uri in tehnologie, telefonie, calculatoare si multe altele