Alerta ANM. Sfarsitul anului aduce temperaturi neobisnuite

Finalul de an vine cu  temperaturi neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada, potrivit ANM. De exemplu, in Zimnicea s-au inregistrat 18 grade Celsius, in timp ce in Capitala mercurul termometrelor a indicat pana la 12 grade.

Iata informatiile de ultima ora transmise de meteorologi.

”Sfarsitul anului 2020 aduce o vreme neobisnuit de calduroasa pentru aceasta perioada. Meteorologii au anuntat maxime cuprinse intre 7 grade in estul Transilvaniei si chiar 18 grade in Lunca Dunarii, Dobrogea, dar si judetul Teleorman.

Cerul este variabil in majoritatea zonelor tarii, iar vantul sufla slab pana la moderat. S-au inregistrat temperaturi ridicate in mai multe zone din tara, mai exact 18 grade la Zimnicea, 17 grade la Calarasi si 16 grade la Constanta, Medgidia, Fetesti si Cernavoda. Si in Capitala este cald.

Meteorologii au anuntat pentru maine temperaturi intre 14, chiar 16 grade. In zilele urmatoare, caldura este destul de mare, o vreme destul de calda pentru aceasta perioada.

Citeste si articolul :   AVERTIZARE METEOROLOGICA: Cod galben si portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Temperaturile anuntate de meteorologi sunt intre 0 si 9 grade in depresiuni si 16-17 grade in sud-estul tarii. Doar in zonele de munte vor fi precipitatii mixte si izolat polei, insa in celelalte zone ale tarii cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Asadar, pana la finalul anului vom avea parte de o vreme frumoasa. Chiar si la inceputul anului vremea va fi calda. Temperaturile vor mai scadea putin, insa ne vom putea bucura de soare si de o vreme frumoasa si in zilele urmatoare”, potrivit Antena 3.