Diana Sosoaca, acuzatii fara pecedent: „Se pregateste infectarea mea cu ceva ce ar semana cu SARS-CoV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2”.

Diana Sosoaca, senatoare AUR, a anuntat intr-un live facut pe Facebook, ca a primit anumite informatii potrivit carora se doreste infectarea sa si vor sa o „interneze cu forta in spital”. Sosoaca este cunoscuta pentru modul sau agresiv prin care indeamna populatia sa nu poarte masca. Avocata nu a respectat regulile de siguranta sanitara nici la consultarile de la Cotroceni.

„Cinci persoane, din cinci directii diferite mi-au spus sa fiu atenta, mai ales copiii mei, pentru ca se pregateste infectarea mea si a familiei mele cu ceva ce ar semana cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2. Va spun un lucru, daca mi se va intampla ceva sau daca familia mea va fi internata in spital, probabil cu forta, pentru ca eu in spital nu ma voi interna si nici nu accept, nici copiii mei si nici sotul meu si nimeni din familia mea sa fie internat, deci daca vreodata auziti ca as fi internata in spital sau ca as avea Covid sa nu credeti asa ceva, este foarte clar ca se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru ca vor avea viata grea cu mine in Parlament si lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat impotriva Covidului si a masurilor”, a spus Diana Sosoaca, pe Facebook.

Citeste si articolul :   Mesajul de pe patul de spital al unui tanar bolnav de coronavirus la 29 de ani. „Ma simteam invincibil, la inceput nu am dat importanta virusului”

Sosoaca spune ca se doreste internarea sa fortata.

„Daca veti auzi ca sunt internata in spital de covid, este o minciuna. Se pregateste internarea mea, nu stiu cum, vor fi in stare de orice”, a declarat senatoarea AUR.

Autor