3 semne sigure ca cineva iti lipseste

Iubirea este una dintre cele mai misterioase si puternice forte din univers. Distanta si timpul din cand in cand incearca sa o distruga, dar dragostea nu dispare niciodata . Ne iubim prietenii, partenerii, sotii si membrii familiei, indiferent de cat timp am petrecut impreuna si cat de departe traiesc. Si continuam sa ii iubim chiar si dupa ce parasesc aceasta lume.

Iata trei semne sigure ca lipseste cineva pe care il iubesti:

1. Acea persoana iti apare in vise.

Visele exista intr-o dimensiune spirituala, nu temporara. Desi in aceasta realitate se intampla lucruri inexplicabile, energia radiata de dragoste patrunde chiar si aici.

Ea patrunde in dimensiunea viselor si ia forma persoanelor apropiate de tine. Aceste viziuni sunt atat de clare incat intr-un vis poti face ceea ce iubesti cel mai mult.

Publicitate

Astfel de vise evoca sentimente placute si emotionante, desi uneori iti pot frange inima. Intr-un fel sau altul, dar acestea sunt doar viziuni scurte, dupa care te trezesti in sudoare rece si cu un sentiment de tristete

2. Universul iti dirijeaza miscarile.

Daca doi oameni isi duc dorul unul celuilalt , viata lor este sincronizata.Unei persoane careia ii este dor de sufletul nostru poate sa apara in locuri in care noi suntem (fara ca noi sa stim de ea sau ea de noi).

Citeste si articolul :   Care este personalitatea ta in functie de ziua in care te-ai nascut?

Aceasta este calea universului de a incuraja legaturile dintre noi; conexiunile noastre spirituale sunt un semn ca suntem atrasi unul de celalalt.

3. Emotii inexplicabile

In toiul noptii si in cele mai neasteptate locuri, vrei cu disperare sa fii acolo. Nu te poti linisti, bantuit de sentimentul ca iti lipseste o piesa importanta din puzzle.

De asemenea, nu va puteti explica golul din suflet . Dar il simti si impartasesti acel sentiment cu ceilalti.

Publicitate

Publicitate

Autor