Horoscop zilnic, 10 decembrie 2020. Fecioara are nevoie de odihna

Berbec

Cel mai probabil, astazi toate activitatile dvs. vor fi dedicate studiului problemelor juridice si clarificarii tuturor subtilitatilor si nuantelor. Luati o atitudine proactiva si va va ajuta sa urcati mai repede pe scara carierei. Nu va amestecati in chestiuni in care nu sunteti expert si care sunt in afara competentei dumneavoastra. Nu folositi in exces cafeaua tare.

Taur

Astazi, toate informatiile primite trebuie verificate, nu credeti tot ceea ce auziti. Poate cineva incearca sa te manipuleze. Incercati sa nu participati la conversatii inactive si nu raspanditi zvonuri. Merita sa ne amintim ca medicamentele si alcoolul sunt incompatibile, luandu-le in acelasi timp va vor face rau.

Publicitate

Gemeni

O idee care li s-a parut Gemenilor lipsita de promisiuni si ridicola va aduce in mod neasteptat bani tuturor. Continua sa urmezi in aceeasi directie, bazandu-te pe intuitie. Atitudinea ta aroganta poate ofensa pe cineva apropiat.

Rac

Racii au o zi de negare si distrugere. Astazi veti experimenta o dezamagire severa. Intoarcerile bruste ale soartei vor duce la distrugerea modului obisnuit de viata, multe vor trebui schimbate in deplasare. Planurile si sperantele pentru o alta viata vor trebui amanate deocamdata. Esecurile dragostei vor strica starea de spirit pentru o lunga perioada de timp.

Citeste si articolul :   Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru saptamana 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Leu

Pentru Lei, in aceasta perioada, actiunile spontane sunt cea mai buna solutie. Nu asculta sfaturi – actioneaza asa cum iti spune intuitia ta. Nu uitati sa va tratati la sfarsitul saptamanii – finantele dvs. vor ramane stabile.

Fecioara

Nivelul energiei vitale a Fecioarei scade la un nivel critic. Pe fondul pierderii vitalitatii, bolile cronice se pot agrava. O mica odihna, exercitii de respiratie si inot va vor ajuta sa treceti printr-o perioada dificila si sa reduceti la minimum daunele pentru sanatate. Esti prea ocupat cu tine insuti, iar jumatatea ta este lasata, nu poti continua asa, ceva trebuie facut urgent.

Balanta

Exista o mare probabilitate ca bunurile tale personale sa fie furate. Nu ati comunicat cu parintii dvs. de mult timp, sunati si intrebati cum sunt. Chiar si un gest atat de mic ii poate multumi. Puneti deoparte o achizitie scumpa, mai ales daca este o masina.

Scorpion

Toate incercarile Scorpionilor de a rezolva problemele dintr-o singura lovitura vor esua. Va trebui sa elaboram un plan de actiune si sa actionam asupra acestuia. Astazi, asistentul tau credincios este farmecul natural si politetea, poti rezolva o problema de orice complexitate, deschide usile care ti-au fost inchise anterior.

Citeste si articolul :   Nostradamus: SINGURA zodie protejata de Univers

Sagetator

Pentru Sagetator, noii cunoscuti vor fi surprinzator de utili. Progrese clare in cautarea unei noi surse de bani si castiguri. Nivelul energiei vitale este la maxim. Aveti grija de amenajarea vietii de zi cu zi, punand lucrurile in ordine si confort. Poate fi necesar sa efectuati reparatii minore, sa atarnati un raft. Luati-va ceva timp pentru dvs. si faceti o plimbare.

Capricorn

Capricornilor, este dificil sau aproape imposibil sa-ti transmiti opinia catre conducere, acest lucru poate provoca neintelegeri si furie din partea ta. Nu acordati atentie dificultatilor, aratand perseverenta, puteti obtine ceea ce cautati. Vor exista dificultati in comunicarea cu cineva drag, dorinta ta de a domina il infurie.

Varsator

Ganditi-va in avans la cuvintele si intrebarile dvs., la modul in care veti construi intreaga conversatie, fara o pregatire preliminara nu veti putea readuce conversatia pe drumul cel bun. Certurile si conflictele constante pentru lucruri marunte nu va afecteaza performanta in cel mai bun mod. Daca nu luati masuri, conflictele se pot raspandi si acest lucru va poate costa slujba.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2022. Totul se intampla cu un motiv

Pesti

Profesia Pesti necesita o prezenta constanta. In mod neasteptat, pot aparea dificultati acolo unde nu erau asteptate sau prezise. Veti reusi sa uniti echipa si sa depasiti dificultatile aparute cu destul succes. Numai dupa ce totul va fi stabilit, veti avea ocazia sa va relaxati putin cu familia. Nu utilizati in exces alcoolul puternic si carnea grasa.

Publicitate

Publicitate

Autor