Clotilde Armand, atac dur la adresa lui Nicusor Dan: “Sa nu mai complice inutil lucrurile”.

Clotilde Armande, primarul Sectorului 1 al Capitalei, il acuza pe Nicusor Dan ca face afirmatii nefondate privind situatia gunoaielor din Sectorului 1:

„Il rog sa nu mai complice inutil lucrurile”.„Am ascultat declaratiile Primarului General privind situatia gunoaielor din Sectorului 1. Acum, nu stiu daca actualul primar cunoaste la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primaria Sectorului 1… insa apreciez ca ne-a oferit o solutie: sa platim facturile emise nelegal de aceasta companie”, a declarat Clotilde Armand, potrivit Mediafax.

Primarita ii aduce la cunostinta Primarului general al Capitalei, ca exista o decizie a Curtii de Conturi potrivit careia tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal.

Publicitate

„Asadar, putem trece peste decizia Curtii de Conturi care a decis ca tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul ca nu avem buget votat si alocat pentru facturi si nu putem face rectificarea bugetara din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind cresterea nelegala a tarifelor. Dar putem trece si peste faptul ca am inceput sa verificam facturile emise de firma de salubrizare si am gasit analizand aparatele GPS ale masinilor ca serviciile facturate nu au fost prestate?! Daca putem face toate acestea atunci il rog public pe domnul Primar General al Bucurestiului sa ne trimita o dispozitie semnata/parafata de dumnealui prin care isi asuma achitarea facturilor. Toti expertii si tot aparatul Primariei Sectorului 1 o sa fie incantati. Va promit ca vom face tot posibilul si ne vom conforma. Pana atunci il rog sa nu mai complice inutil lucrurile”, a mai spus primarul Sectorului 1.

La randul sau, Nicusor Dan spune ca Primaria Sectorului 1, trebuie sa onoreze contractul care se afla in derulare cu firma de salubritate si sa se asigure ca gunoiul este ridicat de pe strazi.

„In sectorul 1 este un conflict intre operatorul de salubritate si Primaria Sectorului 1 pe un contract care este in functiune. Cum a fost semnat acel contrat, asta e o chestiune care poate sa fie discutata. Insa in acest moment, eu consider ca un contract care este in vigoare trebuie executat, adica Primaria trebuie sa plateasca operatorului acel serviciu, astfel incat sa se ridice si gunoaiele de pe strazi. Deci, este o responsabilitate pe care Primaria Sectorului 1 o are si eu sper sa se achite de ea”, a declarat Nicusor Dan la Digi24.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.