Cum sa ti dai seama daca suferi de anxietate

Anxietatea se poate manifesta in numeroase moduri si exista multe motive pentru care se poate intampla. Examenele importante, nevoia de a tine un discurs sau participarea la prima intalnire cu cineva pot fi toate surse obisnuite de anxietate. Cu toate acestea, anxietatea poate fi, de asemenea, cronica si nu se bazeaza pe scenarii specifice si ar putea indica o tulburare de anxietate. Daca nu sunteti sigur ca va confruntati cu anxietate, acest articol va discuta simptomele mentale si fizice, astfel incat sa puteti invata cum sa spuneti dacă aveti anxietate si sa incepeti sa o gestionati.

Semnele de anxietate:

Articolul continuă după reclame

Ingrijoratoare excesiva

Dificultati de somn si neliniste

Publicitate

Oboseala

Probleme de concentrare

Iritabilitate si tensiune

Cresterea ritmului cardiac si a palpitatiilor

Transpiratii si bufeuri

Tremuraturi

Dureri in piept si dificultati de respiratie

Sentimente de teroare sau ca ceva rau se va intampla

Anxietatea afecteaza milioane de oameni din întreaga lume si, desi toata lumea are motive diferite pentru a se simti anxiosi si stresati, nu esti singur, iar sprijinul este intotdeauna disponibil. Indiferent daca acest lucru este nou pentru tine sau daca te-ai luptat cu simptomele de ani de zile, retine ca anxietatea nu trebuie sa fie o stare permanenta si poti incepe sa o depasesti cu cineva care intelege ceea ce simti. Niciodata nu e prea tarziu.

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.