Ponta, prima declaratie dupa aflarea rezultatelor exit-poll: “E un semn foarte mare”

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a multumit tuturor romanilor care si-au exercitat dreptul la vot, desi numarul votantilor a fost foarte mic.  Lideril Pro Romania a spus ca aceasta situatie ar trebui sa dea de gandit tuturor candidatilor.

Ponta le-a cerut reprezentantilor partidului sau din sectiile de votare sa fie foarte atenti la numaratoarea voturilor,deoarece partidele mici pierd voturi in aceasta parte a scrutinului.

„Prezenta foarte mica cred ca e un semn foarte mare pentru toti candidatii. Pro Romania va fi in viitorul Parlament cu o singura conditie: colegii mei din sectii sa pazeasca voturile. De multe ori, partidele mici pierd voturi. Soarta Pro Romania e in mainile celor 18.500 de colegi care sunt acum in sectii.

Mi-as dori ca numaratoarea sa fie transparenta. Daca prezenta e scazuta, daca avem si obisnuitele probleme de numarare, atunci vor fi si mai mari problemele de legitimitate a viitorului Parlament.

De maine ne pregatim de ce avem de facut in perioada urmatoare.

Citeste si articolul :   Medicul militar, Valeriu Gheorghita: Cine nu se poate vaccina anti-COVID

Mult succes colegilor din sectii si multumesc celor care au votat!”, a declarat Victor Ponta, dupa aflarea rezultatelor exit poll.

Autor