Carantina prelungita pentru acesti romani. Raed Arafat a semnat ordinul

Carantina a fost prelungita pentru inca sapte zile pentru localitatile Corbeanca, Dobroesti, Magurele, Mogosoaia, Otopeni si Popesti Leordeni, a declarat,  prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir.

Prefectul a precizat ca seful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de prelungire a carantinei cu sapte zile, incepand de sambata, ora 22,00, pentru cele sase localitati.

De asemenea, Daniel Zamfir, a anuntat ca propunerea a venit de la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov, in  baza analizei de risc facute de DSP si avizate de INSP.

Carantina a fost prelungita si in judetul Constanta.

Publicitate

Carantina a fost prelungita cu 14 zile pentru cinci localitati din judetul Constanta si cu sapte zile pentru o a sasea localitate. Deciza a fos luata sambata de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Conform informatiilor transmise de Institutia Prefectului Constanta, Institutul National pentru Sanatate Publica a avizat analizele de risc efectuate de Directia de Sanatate Publica pentru localitatile Ovidiu, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian si Navodari.

Citeste si articolul :   Alerta ANM IMEDIATA: COD GALBEN de instabilitate atmosferica temporar accentuata

„In sedinta CJSU (…) au fost votate propunerile de prelungire a carantinarii pentru 14 zile in cinci localitati. Pentru orasul Techirghiol a fost votata propunerea prelungirii carantinei zonale pentru o perioada de 7 zile”, a se mentioneaza in comunicatul transmis de Prefectura Constanta.

Ordinele de prelungire a carantinarii, in urma propunerilor votate de CJSU Constanta, urmeaza sa fie emise seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Carantinarea a fost prelungita cu 14 zile si pentru municipiul Constanta, incepand de vineri seara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.