Institutul „Cantacuzino” lanseaza pe piata serul impotriva infectiilor

Institutul Cantacuzino lanseaza serul care ajuta la intarirea imunitatii organismului. Potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii Nationale (MApN), Orostim-HV este un supliment alimentar care contine o combinatie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene si o pulbere de extract de orz verde.

” La sediul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”, se va organiza o conferinta de presa cu ocazia lansarii pe piata a primului lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV.

Publicitate

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care contine o combinatie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene si o pulbere de extract de orz verde. Are proprietati antioxidante si de stimulare a imunitatii, determinand cresterea rezistentei organismului la infectii.

Produsul se administreaza in perioadele cu risc de aparitie a infectiilor respiratorii persoanelor care lucreaza in colectivitati cu susceptibilitate crescuta de imbolnavire, copiilor cu infectii respiratorii repetate si persoanelor de varsta a treia in stari cu imunitate scazuta.

Publicitate

In urmatoarea perioada se va continua dezvoltarea produsului, urmand ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” sa realizeze transferul tehnologic intr-o alta arie de fabricatie pentru productia in serie a produsului. OROSTIM-HV se va putea achizitiona incepand cu data de 2 decembrie, de la punctul de vanzare al Institutului, din Splaiul Independentei nr. 103″ se arata in comunicatul transmis de Institutul Cantacuzino.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.