Scandal de proportii! Alin Oprea a rabufnit: „Imi punea ceva in mancare”

Scandal de proportii! Alin Oprea si Larisa s-au despartit. Cei doi s-au acuzat reciproc in nenumarate randuri. De aceasta data, artistul a fost acuzat ca minte despre dependenta sa de alcool. In acest context,  o persoana din anturajul celor doi fosti soti a marturisit ca Alin a luat chiar si medicamente ca sa scape de acest viciu.

Care spune artistul?

Dupa dezvaluirea facuta de respectiva persoana, Alin Oprea a rabufnit!

Fostul solist al trupei Talisman a marturisit ca a luat cateva pastile pentru bautura. Artistul a spus ca le-a luat doar ca sa scape de gura sotiei sale, dupa care doar a pretins ca le inghite.

”Ea imi inducea niste lucrurie, imi spunea ca-s betiv, alcoolic. Este adevarat, chiar mi le comanda, le-am luat de gura ei, apoi le-am pus deoparte. Am fost pus in situatia ingrata cand facea scene in toata casa ca spunea ca ma vede dupa ochi. Atunci plecam de acasa si ma opream la un politist pe strada sa-i spun ca vreau sa suflu in fiola. Suflam, luam bonul, il duceam acasa si nu ma credea, ziceam ca am prieteni in politie”, a spus Alin Oprea.

Citeste si articolul :   Marturia unei suspecte de COVID-19, internata intr-un spital din Cluj: "Injuraturi, si circ, si umilinta..."

Dupa ce a vorbit despre episodul in care ii ducea Larisei, bonul care dovedea ca nu a consumat alcool, fostul solist de la Talisman a mai facut o marturisire. Pe fondul neincrederii sotiei sale in el, femeia ii pisa medicamentele si i le punea in bautura si mancare.

”Am descoperit ca-mi pune lucruri in bautura si in mancare si-mi spune ca ma va ajuta cu alcoolul”, a declarat Alin Oprea.