Corina Bacanu: “Domnu’ Tudorache, bravo, frumos. Vorba aia, at furat, dar at si…”

Corina Bacanu, una dintre persoanele cu o puternica influenta in mediul online, a  postat un mesaj pe pagina de Facebook. Femeia scrie despre fostul primar, Daniel Tudorache.

Iata mesajul integral:

“Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, a fost pus sub acuzare de DNA ieri noapte ca cica a dat spagi si a spalat bani de vreo 3 milioane de euro. Pe lista achizitiilor facute de Tudorache pentru necesarul Primariei se afla un inel in valoare de 58.500 de euro, un set de bijuterii in valoare de 64.225 USD, un inel cu diamant in valoare de 80.000 euro si un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro), un inel de 65.000 euro, un set cercei si lantisor cu pandantiv in valoare de 11.200 de euro, etc.

Ce barbat, ba baiatule! Ce barbat!

Publicitate

M-am uitat si eu in caseta mea de bijuterii si apoi la saracia de barbata-miu. Eu i-am zis de cand m-am maritat cu el sa se faca pesedist, sa iesim dracu din saracie, dar el o tine langa cu corporatia lui. Ma rog. I-am comunicat acu’, de dimineata, ca vreau diamante si scutece suflate cu platina pentru copil. Cica cine ma vede pe mine cu diamantele pe pandemia asta, ca unde ma duc cu ele? Nicio problema, zic, cine ma vede pe mine ca gatesc cu Glovo si spal cu masina de spalat pe pandemia asta? Nu diamante, nu tocanita, nu chiloti curati.

Ce barbat, ba, Tudorache, ce barbat! Putea sa cumpere un yacht la Primarie, pentru team buildinguri, putea sa isi ia un Skateboard Louis Vuitton, putea sa-si ia aspiratorul Electrolux Ergorapido cu cristale, putea sa isi faca marire de penis de 25 cm, putea sa-si ia chiloti din piele de crocodil, putea sa cumpere masina timpului de la Tariceanu, dar el a ales sa cumpere diamante pentru doamne!

Citeste si articolul :   Vulpita a uitat de fiica ei! Cine o creste pe micuta, in timp ce parintii ei gusta din viata de Capitala

Asta da barbat!

Adriane, fa ceva! Ca inca stam in Tei si acu’ da un prost cu bormasina, care sper sa ii intre in cur! Daca era Tudorache, se ducea la prost, ii cumpara bormasina si ii dadea si un voucher in Maldive, pentru linistea femeii iubite. Halal!

Domnu’ Tudorache, bravo, frumos. Vorba aia, at furat, dar at si futut!”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.