Brad Pitt, gest emotionant. Marele actor descarca si imparte cutii cu alimente familiilor cu venituri mici

Brad Pitt, a facut ca un moment de basm sa prinda viata in Los Angeles saptamana trecuta, ajutand la hranirea celor mai nevoiasi in timpul pandemiei.

In aceste imagini, Brad este vazut cum distribuie cutii cu alimente in South Central LA .

O multime de oameni s-au asezat a coada pentru a primi alimente dintr-un camion pe care insusi barbatul de 56 de ani l-a condus si l-a descarcat ore in sir. Dar multi dintre ei nici nu si-au dat seama ca se aflau in prezenta unuia dintre cei mai faimosi barbati din lume datorita haonelor sale casual si a mastii pe care o purta pentru a se proteja de COVID-19 .

Publicitate

Brad a aparut fericit si relaxat, de cand s-a despartit de prietena sa Nicole Poturalski.

Multi dintre cei care au primit alimente nu si-au dat seama ca se afla in prezenta unuia dintre cei mai faimosi actori din lume.

Un martor ocular a spus: „Brad chiar parea un erou, omul nu s-a oprit toata ziua. Doar sa-l vezi conducand un camion mare in South Central LA in vremurile Covid a fost in uimitor ‘

Citeste si articolul :   Tudor Chirila a rabufnit: "Romania este sub cizma raului celui mai mare"

„In acest timp, Brad parea pur si simplu fericit si glumea cu oamenii”

“Cara mai multe cutii decat oricine de acolo, chiar cate sase deodata! A muncit non stop, iar la final, le impartea oamenilor asezati la coada! Nu a facut asta ca sa se dea mare, pentru ca purta masca si nimeni nu stia cine e. De abia la final si-a dat masca jos si a vorbit cu voluntarii. Nu e vorba de glorie, se vede ca o facea din bunatate”, a spus o sursa pentru Daily Mail.

 

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.