Vin ninsorile! Vremea se schimba radical. Anuntul meteorologilor

Vin ninsorile! Vremea se schimba radical. Toamna se pregateste de plecare, iarna isi anunta sosirea, potrivit meteorologilor. Pana in momentul actual, vremea a fost mai calda decat in mod normal, dar urmeaza o racire accentuata, cu ploi si ninsori.

„Pe masura ce ne apropiem de finalul ultimei luni din aceasta toamna, putem spune ca vremea isi urmeaza parcursul normal. Sambata si duminica vom observa o schimbare semnificativa, pentru ca vremea se va raci mai ales in partea de vest, centru si nord a tarii, unde vorbim de temperaturi maxime care nu vor mai depasi 9 grade Celsius, cu precipitatii mai ales spre seara si parcursul noptii, chiar predominant sub forma de lapovita si ninsoare si in zonele mai joase din partea de nord si centru a tarii, iar la munte vor predomina ninsorile. Este posibil si in partea de vest, centru si nord a tarii sa discutam de precipitatii mixte sau chiar ninsori, pe seara si in cursul noptii.”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.