Scandal urias! Plan de amenzi in pandemie. Politistii, obligati de sefi sa le aplice

Plan de amenzi in pandemie. Sindicatul Europol anunta ca sefi ai Politiei Judetene Tulcea le-au transmis politistilor “care nu vor sa aplice amenzi abuziv” ca trebuie sa indeplineasca “planul de amenzi” si daca nu o vor face, “vor raspunde cu capul in fata sefului IPJ”.

“Planul de amenzi a revenit in plina pandemie. Acesta este mesajul ferm al sefilor din IPJ Tulcea pentru politistii care nu vor sa aplice amenzi abuziv. Ei au fost amenintati ca daca nu vor aplica pe zi cel putin o amenda, vor raspunde cu capul in fata sefului IPJ”, afirma reprezentantii Sindicatului Europol, marti, intr-o postare pe Facebook.

Potrivit sindicalistilor, “este dovada ca unii manageri din Politia Romana se acopera cu amenzile pe care le aplica politistii din strada”.

Publicitate

“Ce prevenire, ce apropiere fata de cetatean?! Trebuia ca politistii sa indeplineasca „planul de amenzi” ca sefii sa aiba ce raporta la minister”, adauga reprezentantii Europol.

Sindicalistii sustin ca, prin acest „plan de amenzi”, conducerea IPJ Tulcea vrea sa acopere lipsa actiunilor de preventie in teren.

„Toate targurile sunt interzise!!! Sa verificati constant daca se strang oameni. Din dispozitia inspectorului sef!!! Daca la vreun post de politie nu se aplica cel putin o amensa de fiecare politist, seful de post face raport automat si raspunde!”, este mesajul transmis de sefii IPJ Tulcea

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.