Sfarsit tragic pentru un jandarm, dupa ce a asteptat 5 zile sa fie operat: “L-au bagat in mormant cu zile”

Sfarsit tragic pentru un jandarm. Fiica sa ii acuza pe medici „ca i-au bagat tatal in mormant”! Jandarmul ar fi fost implicat intr-un accident de masina in timpul misiunii sale.

Jandarmul Daniel Jurje a fost victima unui accident rutier vineri, 13 noiembrie, in timp ce se afla in misiune cu un coleg de la Sovata.

In urma accidentului, Daniel Jurje a fost adus la Spitalul de Urgenta din Targu Mures. Fiica jandarmului spune ca medicii au anuntat familia ca o sa se simta bine, dar apoi nu i-a mai bagat nimeni in seama.

Dupa multe asteptari, au aflat rezultatul CT-ului, iar medicul a descoperit ca Daniel Jurje avea o fractura de bazin si ca ar avea o pata pe un plaman, de la o posibila pneumonie.

Ulterior rezultatele PCR au confirmat ca barbatul a fost infectat cucovid-10. Fiica jandarmului sustine ca nimeni nu a fost anuntat. Medicul de familie i-a informat abia luni, 16 noiembrie.

Barbatul a trimis un mesaj familiei sale, spunand ca urmeaza sa fie operat. Operatia nu a mai avut loc, iar barbatul a intrat in zona COVID.

Citeste si articolul :   Directorul Spitalului V. Babes critica dur masurile luate pentru Paste

„Nu puteau sa-l lase asa pentru ca avea dureri imense, si i-au gaurit genunchii cu bormasina sa-i bage niste greutati sa-i traga soldurile la loc. Pe viu. In anul 2020 facem interventii pe viu. Orice interventie ar fi, nu mai chinui sufletul ala amarat dupa un accident. L-au pus in salon, nu i-au dat nici macar o cana cu apa. Dupa aceea mi-a spus tati ca a venit un doctor, care le-a spus asistentelor sa-i dea o cana cu apa.

L-am sunat si pur si simplu plangea de durere la telefon, imi zicea ca nu mai poate, nu mai rezista. Voiam sa il ajut, dar nu aveam cum eram legata de maini si de picioare. Nu puteam sa fac absolut nimic pentru el, iar cei care ar fi trebuit sa-l ingrijeasca, respectiv asistentele, nici macar nu se apropiau de el”, a spus fiica jandarmului.

Denisa Jurje a mai spus ca a reusit sa dicute cu un medic, duminica. Acesta i-a spus ca tatal ei este vindecat si ca va fi supus unei interventii chirurgicale. Totusi, tatal sau a continuat sa sune, acuzand dureri groaznice. Luni, 16 noiembrie, barbatul s-a simtit si mai rau. Fiica sa a povestit ca noaptea nu mai putea vorbi cu coerenta, iar in ultima conversatie telefonica, i-a spus sotiei ca este obosit si ca se va odihni. Marti dimineata, in jurul orei 9.00, barbatul a decedat.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. S-a stins din viata la 50 de ani: A ajutat peste 10.000 de pacienti

Familia aduce acuzatii grave spitalului

”Un om sanatos a murit cu zile. L-au bagat in mormant cu zile. Nu-mi explic ce suflet pot sa aiba, nu pot sa le zic oameni, indivizii aia din spitale sa-si bata joc de pacienti, sa-si bata joc de sufletul unor oameni, iar noua apartinatorilor sa ne zica ca daca n-o murit, mai rabda. Nu doresc niciunui dusman sa treaca prin ce am trecut eu si familia mea. A ajutat pe toata lumea, dar pe el nu l-a ajutat nimeni. Mergea si se baga pentru medicii de la SMURD cand erau scandaluri, dar medicii din spital l-ai bagat in mormant.Nu ma gandeam niciodata ca o sa ajunga asa din cauza unor medici pe care mereu ii lauda, tot timpul ii ridica in slavi, ii vedea ca pe niste sfinti, dar care au ajuns, efectiv sa fie calaii lui”.

Familia a angajat un avocat si un expert-parte, care sa participe la efectuarea necropsiei. Reprezentantii Spitalului Judetean Targu Mures au declarat printr-un purtator de cuvant ca urmeaza sa isi exprime opiniile cu privire la caz.

Autor