Politia a inceput ancheta la Botosani. Cadre medicale si pacienti infectati cu COVID-19 canta si danseaza intr-un salon de spital. VIDEO

Ancheta in judetul Botosani pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Mai multe cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 si pacienti internati pe Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta “Mavromati” s-au adunat intr-un salon si au inceput sa cante.

Imaginile video au fost postate pe retelele de socializare. Melodia “Hai la Botosani!”, intepretata de trupa “Fetele din Botosani”.

„Hai, hai, hai la Botosani, mai, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mancat / dar a venit domn Costel / seful nostru mititel / Ne-a adus pita si cu ciorba / ca sa ne intarim la vorba / piept de pui si cu salata / s-avem dupa ce bea apa”, canta amuzati oamenii din salon, scrie stiri.botosani.ro.

https://www.facebook.com/felicia.mocanu.98/posts/166437281511194

Publicitate

Internautii au fost amuzati, dar si indignati de gestul cadrelor medicale.

 

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani s-au autosesizat. Ancheta se desfasoara in rem, urmand ca fiecare persoana participanta la actiunea respectiva sa fie identificata si audiata.

Citeste si articolul :   2.069 cazuri noi de infectii cu,Covid-19. Cele mai multe in Bucuresti, Alba si Valcea

“Ne-am sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor. In continuare se efectueaza cercetari pentru aceasta fapta, urmand ca in functie de rezultatul acestora sa fie dispuse masuri conform prevederilor legale”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Botosani, Delia Neniscu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.