Lectiile pe care trebuie sa le invete fiecare zodie pana la final de 2020. Ce trebuie sa lase in spate cand intra in 2021

Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, ne spune care sunt lectiile pe care zodiile trebuie sa le invete pana la finalul anului 2020.

“BERBEC

Ei sunt niste revolutionari si nu s-au ocupat si de ceilalti membri ai familei, asa ca mai au timp pana la finalul anului. Au fost implicati in cu totul altceva decat in familie. Vor constientiza pana la finalul anului toate greselile pe care le-au facut si vor pleca cu o lectie bine invatata: sa acorde valoarea cuvenita familiei si sa se bucure de sansa de a avea familia alaturi de ei. Berbecul trebuie sa inteleaga valoarea familiei.

TAUR

Publicitate

Se pot declara multumiti in mare parte pentru ca toate atentionarile au venit anul acesta asupra taurilor, din toate punctele de vedere si financiar, loc de munca nou si posiblitatea intemeierii unei familii. Acum trebuie sa ajunga la un sacrificiu pentru a ajunge un om de valoare, pentru ca asta si-au dorit, dar au uitat sa se puna in valoare. Daca face asta, are motive la final de an sa se priveasca in oglinda cu mandrie.

GEMENI

Viata le-a oferit o multime de oportunitati de a obtine experienta de viata. Important e ca gemenii sa ramana cu o lectie bine invatata: nu este in regula sa se complaca intr-o situatie care le ofera un minimum de confort la momentul respectiv. A te complace intr-o traire de moment este ca un fluture care se apropie prea mult de o lampa. El trebuie sa se implice intr-o relatie cu bataie lunga, sa fie consecventi si sa inteleaga care e rolul unei familii si a unei casnicii, dar si ce rol are el in familie.

Citeste si articolul :   Horoscop Leu septembrie 2021.

RAC

E atat de consecvent. Sa nu se mai teama de nou si de necunoscut. E cea mai grea si cea mai dura lectie pentru un Rac. Racul are un bagaj mare de cunostinte si schimbarile noi sunt ca niste cazane cu smoala, apa oparita. Sunt prapastiosi. Ei vad negru si unde e cel mai colorat curcubeu. Si lovindu-se de aceste frici, vor intelege ca trecand prin ele nu au de ce sa se mai teama de ele. E ceva doar mental. Racii pe cat sunt de muncitori, pot construi mai multe ca orice zodie.

LEU

E regele si a profitat cat mai mult de toate oportunitatile date. Practic fac toate aceste lucruri ca sa isi imbogateasca experienta de viata. Va pleca spre 2021 cu mai putina exigenta, Leii gresesc cand le cer tuturor sa fie pe calapodul lor si anul viitor vor fi mai relaxati. Autoexigenta le scade nivelul de motivatie. Trebuie sa te iubesti pe tine ca sa te motivezi.

FECIOARA

Tipicarii zodiaclului. Au portiile lor bine stabilite, exprimate. Trebuie sa imbogateasca tot portofoliu lor si al familiei cu tot ce au capatat. Au uitat sa puna persoana lor pe primul plan. Nu trebuie sa se gandeasca niciun moment ca e semn de egoism daca se pun pe primul plan, e o nota de recunoastere pentru puterea lor de munca, pentru consecventa, valoare, pentru felul lor ordonat de a fi. Ei fac pentru toti, ii pun la punct, le ofera conditii, dar ei nu se mai iubesc, nu mai sunt in prim plan si de multe ori pierd mentinerea stimei de sine.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru anul 2021. Zodia care are noroc la bani, cariera si in viata sociala.

BALANTA

Creatorul propriului destin. Trebuie sa iasa din anul asta cu lectia ca nimeni nu face nimic pentru el. Sa se ocupe singur de bunastarea lui, de ascensiune, de tot ce inseamna spiritual, fizic, psihic. Este propriul creator al destinului sau.

SCORPION

Au o viata destul de linistita in felul lor, trebuie sa stie ca au nevoie de o directie clara, au nevoie de aceasta ascensiune, dar cineva sa le traseze directia. Totul la ei se reconstruieste trepatat, nu e nimic peste noapte. Cineva le ghideaza directia si trebuie sa accepte asta. Sa nu fie incapatanati.

SAGETATOR

Trebuie sa renunte la formele de egoism. Ei cred ca tot ce zic ei e cel mai important. Trebuie sa nu mai impuna nimanui ca parerea lor este cea mai importanta. Sa accepte si parerile celor din jur. Sa scape de prejudecati.

CAPRICORN

Lectia cu care se pregatesc sa intre in anul viitor este singura competitie cu ei insusi. Trebuie sa fie mai buni ca ieri si sa se redescopere. A fost un an cu multe schimbari, decizii. Ies din anul asta cu lectia ca trebuie sa se puna la intrecere cu ei, sa evolueze, sa descopere abilitati noi.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, rune luna noiembrie 2020. Sagetatorii sunt favorizati de forta divina, Racii trec prin schimbari majore

VARSATOR

Au cules multe invataturi, dar acum le pun la un loc si isi extrag de acolo lucrurile de care au nevoie. Asta ii ajuta sa se maturizeze pentru ca mereu au tendinta sa ramana in copilarie. Anul asta le-a adus multa maturitate si ii anul viitor va fi mai pregnanta personalitatea lor. Unii devin religiosi, saritori, mai maleabili, i-a schimbat in substanta anul asta.

PESTI

Sunt legati de Dumnezeu cu un fir nevazut al universului si ii iubeste Dumnezeu. Din acest an trebuie sa ramana cu un psihic curat, sa se rupa de trecut ca acolo e cel mai mare bagaj pentru ca la ei lucrurile vin cand se asteapta cel mai putin. Cand simt ca se naruie, s-a oprit alunecarea de teren.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.