Arhiepiscopul Calinic: “Covidul asta se teme de apa fierbinte”

IPS Calinic, arhiepiscopul Argesului si Muscelului, a oferit credinciosilor mai multe sfaturi bizare impotriva pandemiei de coronavirus.

„Avem febra, si-acum e problema daca ai. Dar… doar mortul nu are febra!” Dupa aceea, arhiepiscopul Argesului si Muscelului le-a dat sfaturi celor aproximativ 200 de credinciosi prezenti legat de modul de lupta impotriva virusilor. „Faceti gargara cu otet. Si un pic de sare. Nu uitati de apa calda. Covidul asta se teme de apa fierbinte. Si-atunci curatati gatul cu apa fierbinte si un pic de otet si sare. Nu-i chiar placut, dar fuge orice virus de isi rupe picioarele! Si-apoi betisoarele acelea, cum se fac testele, folositi-le la fel, cu amestecul acesta si pe nas. Asa prajiti Covidul! Tuica, o minunatie si ea! Faceti frectie cu tuica! Pe cap, pe spate, pe tot corpul!”, a explicat IPS Calinic.

„Distanta pastreaza prestanta”

„Mananc mult usturoi. Usturoiul il tai si ung clantele usilor, acolo unde locuiesc. Pai stiu eu ce virus poate avea cel care apasa clanta? Dar mai ales nu o ating cu mana. Cu un prosop, cu o esarfa… faceti la fel! Sau deschideti usile cu genunchiul! Sau si mai bine, desfiintati usile”, a mai spus parintele.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Nu poti sa intorci roata, si mortul de la mormant"

IPS Calinic le-a cerut tuturor credinciosilor sa poarte masca si sa pastreze distanta, adaugand cu umor: „Distanta pastreaza prestanta!” IPS Calinic este arhiepiscop al Argesului si Muscelului din septembrie 2009.

Autor