5 semne care arata ca rinichii tai sufera. Nu le ignora

Rinichii nostri sunt responsabili pentru curatarea si detoxifierea organismului. Filtreaza zilnic intre 10 si 150 de litri de sange. Acestia  ne mentin sangele sanatos si este esential pentru toate functiile corporale.

Rinichii regleaza nivelul electrolitilor si mentin oasele sanatoase si puternice si stabilizeaza tensiunea arteriala. De obicei, daca rinichii nu functioneaza, sanatatea noastra este in pericol.

Iata cateva dintre simptomele care sunt asociate cu insuficienta renala.

1. Probleme la urinare:

-Urina este inchisa la culoare , urinand rar in cantitati mici.

Publicitate

-Culoare palida a urinei, urinare frecventa in cantitati mari.

-Urina spumoasa.

-Dorinta de a urina noaptea.

2. Eruptii cutanate

Multe eruptii cutanate si mancarimi sunt de obicei asociate cu insuficienta renala.

Toxinele nu sunt scoase din fluxul sanguin, facand pielea sa para nesanatoasa, uscata si iritata. Cosmeticele nu vor ajuta la rezolvarea unei probleme care vine din interior.

3. Oboseala.

Cand rinichii sunt sanatosi, produc EPO (eritropoietina), un hormon care produce mai multe celule rosii din sange, care se oxigeneaza. Daca numarul de celule scade, incepeti sa va simtiti obosit in mod constant.

Citeste si articolul :   Dr. Flavia Grosan, declaratie uluitoare: "Eu nu stiu cu oxigenul. Eu tratez online"

4. Gust amarui in gura.

Cand toxinele se acumuleaza in sange, gustul alimentelor va incepe sa se schimbe si se va dezvolta respiratia urat mirositoare. In plus, apetitul slab poate fi, de asemenea, un semn al afectarii rinichilor.

5. Oboseala generala, frisoane, dureri de cap si slabiciune.

Rinichii indeplinesc o functie vitala de conversie a vitaminei D pentru a produce eritropoietina (EPO). EPO este un hormon esential pentru producerea de celule rosii din sange.

Celulele rosii din sange sunt responsabile pentru transportul oxigenului catre toate partile corpului. Atunci cand se produc mai putine celule rosii din sange, este transportat mai putin oxigen catre toate partile corpului, ceea ce la randul sau provoaca oboseala rapida a muschilor si creierului.

Asigurati-va ca acordati atentie acestor semne! Nu le ignora! Fii sanatos!

Publicitate

Publicitate

Autor