Mesajul dureros lasat de Vladimir Gaitan inainte de a se stinge: “Dumnezeu si-a facut un teatru in care i-a luat pe cei mai buni ca sa ii aiba langa el”

 Vladimir Gaitan a incetat din viata dupa o lunga lupta cu o boala crunta, la varsta de 73 de ani.  Marele actor a facut dezvaluiri intr-un interviu si a mentionat care este regretul sau.

Vladimir Gaitan, cuvinte dureroase: „Va amintiti de noi doar cand murim”

E  doliu in cinematografia romaneasca. Marele actor a plecat dintre noi la varsta de 73 de ani, lasand in urma lacrimi si durere. Vladimir Gaitan a fost unul dintre cei mai indragiti si talentati actori din Romania, facand parte din productia Reconstituirea, care a fost interzisa in perioada comunismului, de catre Nicolae Ceausescu. Anuntul decesului a fost facut de actorul Vlad Radescu pe pagina de Facebook. „Vladimir Gaitan a trecut dincolo si a lasat teatrul si filmul romanesc, pe noi toti, mult mai singuri… Condoleante familiei care trece prin momente atat de grele. Adio, Dutu!”, a fost mesajul actorului.

Regretul marelui actor

Publicitate

Vladimir Gaitan a oferit un interviu special in care a vorbit despre cea mai mare dezamagire. Marele actor a spus ca regreta faptul ca oamenii isi aduc aminte de ceilalti dupa ce acestia nu mai sunt. „Din pacate, va amintiti de noi doar atunci cand murim. Vad tot felul de sintagme, una mai frumoasa ca alta, ca ne-am transformat intr-o stea, ca sigur Dumnezeu si-a facut un teatru in care i-a luat pe cei mai buni ca sa ii aiba langa el, dupa care se asterne o tacere nedreapta, suntem uitati si nimeni nu-si mai aminteste decat la urmatorul deces”, spunea Vladimir Gaitan in urma cu ceva timp.

Citeste si articolul :   Se cere instituirea starii de urgenta: "Nu vrem sa ne mai moara parintii. Nu vrem sa ne mai moara copiii"

De asemenea, actorul i-a rugat pe oameni sa mearga la mormintele marilor actori, pentru ca fara dragostea si sprijinul lor, ei nu ar fi existat.

„In dreapta este mormantul lui Adrian Pintea, Gheorghe Dinica. Lumea ar trebui sa vina aici pentru ca fara ei noi nu am fi existat. Spectatorii ne-au iubit si simt asta si acum cand sunt la apusul carierei. Singura mare rasplata a breslei mele au fost aplauzele si dragostea spectatorilor”, a mai spus regretatul artist.

„Uneori si in moarte trebuie sa gasim un motiv sa o privim ca pe o dezlegare, normalitate si fara doar si poate durere si suferinta celor dragi mai devreme sau mai tarziu ea se ostoieste si ramane uitarea”, mai spunea el.

Vladimir Gaitan a fost casatorit cu Tunde, o minunata unguroaica. Cei doi au impreuna 2 copii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.