Lia Olguta Vasilescu, mesaj transant: Este prima oara cand votez contra”

Lia Olguta Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a transmis un mesaj transant in momentul iesirii de la urne.

„Cred ca este prima oara dupa foarte, foarte multi ani cand votez ‘contra’. Si votez contra celor care nu inteleg ca avem niste sarbatori religioase si copiii nostri au dreptul sa se bucure de ele. Votez contra celor care nu inteleg ca o lege promulgata si votata de Parlament trebuie aplicata. Si cand spun asta ma gandesc la pensionari, care nici pana in acest moment nu au putut sa se bucure de prevederile noii legi si mai ales nu s-a inceput recalcularea tuturor dosarelor care inseamna o noua formula de calcul si automat cresteri pentru pensii. Votez impotriva celor care ne spun ca trebuie sa ne dezvoltam, dar in acelasi timp prevad pentru Oltenia 0 km de autostrada si 0 km de cale ferata”, a spus Olguta Vasilescu.

Mesaj pentru romani

Primarul Craiovei ii indeamna pe toti craioveni sa mearga la vot.

„Eu ii indemn pe toti craiovenii sa iasa la vot, pentru ca in urmatorii patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral si cum voteaza acum, de asta vor avea parte patru ani de acum de acum inainte. Deci, craioveni si romani, iesiti la vot!”, a declarat Vasilescu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.