Revine declaratia pe propria raspundere. Localitatile vizate

Revine declaratia pe proprie raspundere. Cateva localitati au intrat in carantina, iar parasirea lor se va face pe baza declaratiilor pe proprie raspundere. Potrivit informatiilor, acest document va fi necesar in judetul Salaj, unde autoritatile locale propun carantinarea mai multor orase, inclusiv Zalau.

CSJU Salaj a decis sa instituie masuri de carantinare zonala, incepand cu 5 noiembrie, pentru municipiul Zalau si orasele Cehu Silvaniei. Circulatia pe timpul noptii va fi interzisa in Zalau, dar si in orasele Jibou si Cehu Silvaniei. Intre miezul noptii si 6 dimineata, deplasarea persoanelor va fi permisa numai pentru motive bine intemeiate: in scop profesional sau pentru urgente medicale, pe baza declaratiei pe proprie raspundere sau a adeverintei de la angajator, cum era si in primavara, in starea de urgenta.

Evenimentele private raman interzise, desigur, iar slujbele se vor putea organiza in exterior, cu cel mult 20 de persoane. Masurile ar urma sa fie valabile in urmatoarele 14 zile, pana la o noua reevaluare.

Citeste si articolul :   Ministerul Educatiei nu cedeaza in fata Avocatului Poporului.Elevii cu temperatura vor fi testati de 4 ori

Suspendarea activitatii operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, inclusiv al teraselor, in interiorul si exteriorul cladirilor;

Gherla, in judetul Cluj, va fi carantinat, dupa ce rata de infectare a ajuns aproape de 9 la mia de locuitori. Aici va fi evitata la maximum deplasarea persoanelor si vor fi stabilite rute ocolitoare.

Autor