Andreea Balan, operata de urgenta. Gestul urat facut de George Burcea

Andreea Balan, una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, trece prin momente grele. Se pare ca ghinioanele se tin lant de frumoasa artista. Chiar daca se bucura de o cariera de invidiat in muzica, avand o multime de fani, atat in tara, cat si in strainatate, nu este ocolita de necazuri.

Dupa ce a divortat de George Burcea, tatal copiilor sai, artista a mai suferit o lovitura grea, este vorba despre sanatatea sa.

Publicitate

In urma cu cateva zile, Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital. Artista avea dureri insuportabile in zona abdomenului. Problemele au fost foarte grave, iar medicii au decis sa o interneze, urmand ca mai apoi sa-i puna un diagnostic complicat.

Andreea Balan a fost internata de urgenta la spital

Publicitate

In urma analizelor, medicii i-au spus Andreei Balan ca a suferit un abces abdominal, avand niste probleme la nivelul colonului.

Artista a avut un abces abdominal, pe care medicii l-au operat laparoscopic, la scurt timp dupa internare.

Astazi, Andreea Balan a demonstrat ca reueste sa treaca peste aceste momente grele, cu ajutorul lui Dumnezeu si pentru fiicele sale superbe. In urma cu doar cateva minute, cantareata a postat prima imagine de pe patul de spital, in care se putea vedea o fereastra si cateva note muzicale.

Citeste si articolul :   Daniela Gyorfi, probleme dupa operatiile estetice: "Mi-am facut o operatie la nas...

George Burcea nu a avut grija de fetitele lor

Andreea a mai distribuit o fotografie la InstaStory. In imaginea postata se poate vedea cum incearca sa-si pastreze zambetul pe buze in ciuda greutatilor. Vedeta isi creste singura cei doi copii, in timp ce fostul ei partener, George Burcea, nu a avut grija de fetite, cata vreme vedeta se afla pe patul de spital.

”Andreea Balan nu a vorbit cu George Burcea deloc in ultima perioada. Nici macar cand s-a aflat de problemele ei de sanatate, el nu s-a oferit sa o ajute intr-un fel sau altul, sa se ocupe de chestiunile urgente… E adevarat, a actionat ca in perioada in care Andreea era pe patul de spital, la un pas de moarte…”, au spus apropiatii Andreei.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.