Andreea Balan, internata de urgenta. Diagnosticul crunt pus de medici

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital. Artista avea dureri abdominale insuportabile. Doctorii i-au pus diagnosticul si are nevoie de operatie cat mai repede posibil. Andreea este internata intr-un spital privat din Bucuresti, unde se afla sub supraveghere.

‘Andreea se afla internata acum, starea ei este stabila. Dar este obligatoriu sa faca o interventie chirurgicala, ce va avea loc cel mai probabil in cursul zilei de maine. Este ok, a trecut printr-o interventie mult mai dificila anul trecut’, a declarat un apropiat al vedetei.

Vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare: ‘Viata iti da cat poti duce’. Aceasta a mers singura la spital, din cauza durerilor groaznice pe care le simtea. In ultimul an, artista a trecut prin incercari grele. De asemenea era sa-si piarda viata atunci cand a nascut pe cea de-a doua fetita, apoi a venit un divort cu mult scandal. Iata ca sirul ghinioanelor nu s-a incheiat, si, atunci cand credea ca lucrurile s-au asezat frumos in viata ei, a mai primit o lovitura grea de la destin.

Citeste si articolul :   Aproape ca nu o mai recunosti. Cum arata Anca Turcasiu dupa divortul de Cristian Georgescu

Se pare ca artista a fost la un pas de septicemie, iar acesta ar fi motivul pentru care medicii au decis ca este nevoie de interventie chirurgicala, potrivit Cancan.