Minunile exista! O fetita de 3 ani a supravietuit miraculos 91de ore sub daramaturi in Turcia

Minunile exista! O declaratie de ultim moment a venit de la spital despre un copil. 91 de ore mai tarziu, un miracol a avut loc in Riza Bey Apartment, care s-a prabusit la Izmir, Turcia, dupa cutremurul de 6,6 . Ayda, in varsta de 3 ani, a fost scoasa dintre daramaturi in lacrimi insotite de aplauze pentru echipele de cautare si salvare.

Unul dintre salvatori a spus: “Apoi, cand ne apropiam, am auzit tipete. Ca sa ne linisteasca, copila ne-a spus ca e bine. Am coborat si mai mult si am salvat-o. Ayda Gezgin avea lacrimi in ochi”

Fetita a fost infasurata intr-o folie de protectie speciala, iar echipele medicale au preluat-o pe o targa. Luni, o alta fetita, Elif, 3 ani, a fost scoasa in viata de sub daramaturi, la 65 de ore dupa cutremur.

Publicitate

Erdogan, “Numele miracolului este Ayda … Multumesc lui Allah, care ne-a dat noi sperante cu ochii tai zambitori dupa 91 de ore. Fii bine in curand, frumoasa mea copila …”

Citeste si articolul :   Cutremur mediu in Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut.

„Nu exista leziuni interne la Ayda, starea generala este buna”, a spus medicul lui Minik Ayda.

 

Cadavrele a 19 persoane au fost scoase din locuinta in cauza.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.