Marcel Ciolacu: PSD va iesi pe primul loc la aceste alegeri.

Presedintele Social- Democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca PSD va castiga alegerile parlamentare si vor merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

„Eu cred ca PSD va iesi pe primul loc la aceste alegeri. Nu vad de ce romanii ar mai vota PNL in acest moment. (…) Vom lua o hotarare in interiorul partidului pe cine propunem, ma voi consulta cu colegii mei”, a spus Marcel Ciolacu la TVR 1, citat de Agerpres.

Publicitate

In schimb, liderul PSD a evitat sa spuna cu ce partide se vor realiza aliante pentru obtinerea majoritatii in Parlament, dar a exclus o alianta cu Partidul National Liberal.

„Este exclus ca PSD sa mai voteze vreodata un Guvern al PNL. (…) Vom gasi solutii astfel incat sa cream o majoritate. Sa vedem cum va arata viitorul Parlament”, a mai spus Ciolacu.

Publicitate

Marcel Ciolacu a mai declarat ca in campania pentru alegerile parlamentare, PSD nu va mai comanda sondaje de opinie, ci se va axa pe focus-grupuri.

Citeste si articolul :   Anunt extrem de important pentru toti elevii din Romania! Cum vor incheia anul scolar

De asemenea, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe ministrul Finantelor, Florin Citu pentru decizia de a imprumuta Romania de pe pietele externe.

„El (Florin Citu), in loc sa vina sa explice romanilor cum a reusit performanta sa imprumute aceasta tara la o dobanda de 4,74% – cea mai mare dobanda pe care o plateste un stat al Uniunii Europene, sa ne explice cum, timp de 10-15 ani vom plati aceste imprumuturi de aproape 100 miliarde: pana in acest moment, niciun guvern nu s-a imprumutat in 7 luni cu asemenea suma. Cel mai tragic e ca nu stim unde s-au dus acesti bani.

Sa stiti ca pe Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit datoriile, ce facem cu cei care au indatorat tara acum?”

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.