Petrecerile de Revelion vor fi interzise. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Petrecerile de Revelion vor fi interzise. Ludovic Orban a anuntat ca celebrele petreceri organizate in Romania in noaptea de revelion vor fi interzise in acestr an. Motivul ar fi cresterea riscului de infectare cu noul coronavirus.

Seful Executivului a precizat ca, din punctul sau de vedere, petrecerea de Revelion este o petrecere cu caracter privat, care este interzisa in prezent.

Premierul a mai a spus ca, de Revelion, turistii se pot caza in hoteluri, dar nu vor avea voie sa participe la petreceri.

”Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerata o petrecere privata, cum sunt nuntile, botezurile si alte tipuri de petreceri private. Pot sa se duca la hotel, dar nu se vorputea organiza petreceri private.” – a declarat Ludovic Orban.

Publicitate

Si Raed Arafat a vorbit despre sarbatorile din decembrie.

“Cred ca astfel de decizii trebuie sa fie discutate prin noiembrie – care este situatia, care vor fi masurile, cum vor fi masurile, unde se va face o anumita activitate sau alta. Nu uitati ca e aspectul bisericilor in Craciun si dupa care avem si toate restaurantele care organizeaza Revelion si care vor incepe presiunile ca vor sa organizeze revelioane ca in fiecare Revelion.

Citeste si articolul :   Ce se intampla daca faci o petrecere de Revelion cu mai multe persoane la tine acasa

Petreceri de Revelion ca in alti ani – eu cred ca n-avem sa ajungem la asta. Acum ca in alti ani inca e prea devreme. O spun acum, cu toata raspunderea: acum sa fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui sa fie discutate pe baza evolutiei epidemiologice, iar in orice decizie care se ia interesul principal este interesul public si interesul in domeniul sanatatii publice”, a declarat recent Raed Arafat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.