6 trucuri de albire folosite de bunicile noastre

Iti plac hainele albe, dar nu le cumperi deorece ti-e teama ca daca se pateaza, petele nu mai ies? Exista o cale de a scoate aceste pete de pe hainele albe!

Da, poate fi extrem de dificil sa indepartati petele de pe astfel de haine, dar exista cateva remedii populare care ajuta 100%.

Din nefericire , hainele albe se murdaresc usor, mai ales in zona subratului unde se observa pete galbui de transpiratie.

Aspirina.

Indeparteaza perfect petele galbene de pe obiectele albe. Doar dizolvati 5 comprimate de aspirina in apa si inmuiati rufele in aceasta solutie.

Publicitate

Datorita proprietatilor aspirinei, poti sa albesti rufele in mod natural. Astfel, nu mai este necesar sa expui tesaturile delicate la compusii agresivi ai produselor din comert.

Praf de copt.

Adaugati 1 cana de praf de copt la 4 litri de apa. Inmuiati hainele in solutie, apoi spalati-le ca de obicei.

Iti va curata hainele albe, murdare. Este ingredientul de care ai nevoie pentru a te asigura ca hainele tale isi recapata culoarea alba.

Citeste si articolul :   5 lucruri de care plantele au nevoie sa creasca

Suc de lamaie.

Se toarna 1 cana de suc de lamaie in apa de clatire. Uscati-va hainele la soare. Acest lucru va ajuta la readucerea albului de zapada al lucrurilor.

Otet.

Adaugati 1 cana de otet la detergentul de rufe. Lucrurile vor deveni nu numai mai albe, dar si mai moi.

Lichid de spalat vase.

Folositi un produs fara fosfati si clor.

Peroxid de hidrogen (apa oxigenata) (3%).

Doar adaugati putin peroxid de hidrogen in timpul spalarii.

Toate aceste produse naturale sunt, de asemenea, anti-alergenice, astfel incat sa le puteti folosi chiar si pe hainele pentru bebelusi.

Publicitate

Publicitate

Autor