Cutremur mediu in Romania. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Cutremur mediu in tara noastra. Un seism cu magnitudinea 4,2 s-a produs in noaptea de joi spre vineri, la ora locala 0:39, in zona Moldovei, judetul Vaslui, potrivit informatiilor transmise de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

“In ziua de 30 Octombrie 2020 la ora 00:39:36 (ora locala a Romaniei) s-a produs in MOLDOVA, VASLUI un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.2, la adancimea de 8km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 43km S de Iasi, 46km NE de Bacau, 111km V de Chisinau, 156km N de Galati, 167km V de Tiraspol, 174km N de Braila, 189km NE de Brasov, 201km SE de Chernivtsi, 232km NE de Ploiesti, 255km V de Odessa”, scrie in comunicatul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Publicitate

Tot in data de 30 octombrie a mai avut loc un cutremur cu magnitudinea 2.1.

Publicitate

“INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI INCDFP TRANSMITE:

In ziua de 30 Octombrie 2020, la ora 09:14:57 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA FAGARAS-CAMPULUNG, DAMBOVITA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adancimea de 31km.

Citeste si articolul :   Cutremur mediu in Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: 48km S de Brasov, 57km NV de Ploiesti, 60km NE de Pitesti, 105km NV de Bucuresti, 116km SE de Sibiu, 160km N de Ruse, 163km NE de Craiova, 188km SV de Bacau, 202km V de Braila, 208km V de Galati”, a transmis Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.