Veste buna! De la 1 iunie, unele tramvaie din Bucuresti, circula non- stop

Veste buna! Incepand cu data de 15 mai, starea de urgenta din Romania s-a transformat in starea de alerta. In aceasta perioada au fost instaurate unele masuri de relaxare. Totusi, pentru a impiedica raspandirea infectarii cu noul virus, au fost impuse alte masuri. In momentul de fata este obligatoriu purtarea mastii de protectie si mentinerea distantarii sociale.

Unele afaceri au fost deschise dupa data de 15 mai, astfel ca deplasarea pe timpul noptii este permisa. In sprijinul cetatenilor din capitala, autoritatile au decis ca anumite tramvaie sa circule non-stop, incepand cu data de 1 iunie. Acest program este disponibil pentru liniile 1 si 10.

De la 1 iunie, tramvaiele 1 si 10 vor circula non-stop.

Incepand cu data de 1 iunie, tramvaiele 1 si 10 vor fi disponibile si pe timpul noptii. Din 01.06.2020, STB va publica graficele de circulatie actualizate pe site-ul oficial. Liniile 1 si 10 au un traseu circular, desfasurat pe Inelul Principal de Circulatie din Bucuresti, si reprezinta o parte dintre cele mai lungi si importante trasee de tramvai din Capitala.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Raed Arafat, declaratie despre noul virus. Toti romanii trebuie sa faca asta

Regulile pe care trebuie sa le respecte cei care circula cu mijloace de transport in comun

Raed Arafat a precizat ca in toate mijloacele de transport in comun masca va fi obligatorie, iar soferii nu ar trebui sa lase calatorii sa urce fara masca.

„Cand folosim mijlocul de transport in comun, sa folosim masca. Daca nu ai masca, soferul autobuzului sa nu te lase sa urci. Asa este normal. Daca mergi cu masina personala, nu trebuie sa porti masca, dar daca iei pe cineva de la munca, atunci si tu, si el trebuie sa purtati. Una dintre solutii pentru evitarea aglomeratiei la metrou este sa creasca numarul mijloacelor de transport. E posibil sa intram la metrou pe rand”