Decizie definitiva. Ce se intampla cu Clotilde Armand

Clotilde Armand a fost validata definitiv primar al Sectorului 1 si isi poate prelua mandatul dupa depunerea juramantului. Astfel, Tribunalul Bucuresti a respins apelurile formulate impotriva sa.

„Respinge o parte a apelurilor formulate de o serie de apelanti ca lipsite de interes. Respinge apelurile declate de Daniel Tudorache si Tudor Helmut Costea ca nefondate”, se arata in comunicatul Tribunalului.

„Incepem treaba”, a scris si Clotilde Armand pe Facebook, dupa ce a aflat ca a fost validata la primarie.

„Dupa o luna de zile de la alegerile locale castigate democratic de mine prin votul cetatenilor din Sectorul 1, Tribunalul Bucuresti a respins astazi toate cele 125 de contestatii depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora si de angajati ai Primariei Sector 1. Astfel, alegerea mea in fruntea Primariei Sector 1 a fost validata definitiv.

Acum, fostul primar trebuie sa ofere niste explicatii procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Sa fie foarte clar, fiecare functionar si angajat al primariei care a girat tunurile PSD in toti acesti ani o sa plateasca in fata Justitiei. Lucrurile nu vor ramane asa. Avem de reconstruit si de devoltat un sector. Fara hotie si fara birocratie.

Citeste si articolul :   Medicii militari germani, socati de familiile pacientilor aflati in stare grava: "Noi am venit aici sa ii ajutam"

Stimati cetateni ai Sectorului 1, de astazi sunt primarita Dvs. Incepem treaba!”, este mesajul scris de Clotilde Aramand.

Autor