Dacia lanseaza versiunea Duster pick-up

Dacia lanseaza versiunea pick-up, dezvoltata in colaborare cu carosierul Romturingia, cu o sarcina utila de 500 kg, anunta compania.

Duster Pick-Up poate fi comandat incepand din 22 octombrie 2020 in intreaga retea comerciala Dacia.

Derivata din vehiculul 4×4 de serie si pastrand cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o bena cu lungimea de 1,65 metri, capabila sa preia o sarcina utila de 500 kg.

Realizat din materiale compozite, pe o structura metalica si beneficiind de un sistem de actionare simplu si practic, oblonul benei pastreaza designul exterior al hayonului care echipeaza modelul standard si integreaza, in partea superioara, a treia lampa stop.

Publicitate

Versiunea Duster Pick-Up este echipata cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorita cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, aceasta varianta de propulsie este adaptata oricarui regim de exploatare – in sarcina, la drum intins sau pe teren dificil. Consumul este deosebit de redus, de numai 5,02 litri/100 km in ciclu urban si de 4,93 litri/100 km in ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major in utilizare.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibila in culoarea Blanc Glacier si este echipata cu jante din aliaj de 16”. Vehiculul beneficiaza de toate elementele de siguranta aflate in dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager, ABS cu repartitor electronic al fortei de franare, ESP si functie anti-patinaj, sistem de asistenta la demarajul in rampa, sistem de asistenta la coborarea pantei.

Citeste si articolul :   Un vortex polar va lovi Romania. Cum va fi vremea in saptamana viitoare

Pretul de achizitie al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus).

Romturingia, cu sediul in Campulung Muscel, este una dintre cele mai importante companii din Romania specializate in productia, in conversia si in amenajarea de caroserii pentru autovehicule. Societatea este partenera Groupe Renault din anul 2013.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.