Un semn divin? Fotografia in care un nou-nascut smulge masca medicului face inconjurul lumii

Fotografia unui bebelus nou-nascut care trage de masca chirurgicala a doctorului a devenit o virala, in actualul context al pandemiei de coronavirus.  Imaginea, postata pe Instagram de medicul ginecolog din Emiratele Arabe Unite, Dr. Samer Cheaib, surpinde micutul tragand de masca.

„Vrem cu totii un semn ca vom scoate masca in curand”, a scris dr. Cheaib in dreptul imaginii de pe Instagram si Facebook. Aceasta fotografie a doctorului Samer Cheaib a devenit un simbol al sperantei, al increderii ca tot raul se va termina. Sa fie un semn divin?

View this post on Instagram

We all want sign are we going to take off the mask soon 🙏🏻 #instagram #goodnews #goodvibes #uae🇦🇪 #dubai #instagood #love #photooftheday #cute #babyboy #instmoment @dubaimediaoffice

A post shared by Dr Samer Cheaib د سامر شعيب (@dr.samercheaib) on

„Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a caror nastere a avut loc acum cateva saptamani. Tatal fericit m-a fotografiat tinand copiii. Al doilea a incercat sa-mi smulga masca si tatal a simtit nevoia sa surprinda acest moment. Imaginea e un semnal pozitiv si cred ca ii face pe cei care o vad sa zambeasca. Pozitivitatea si zambetul vor functiona pentru a spori imunitatea oamenilor si pentru a ajuta la combaterea pandemiei”, a declarat medicul.

Fotografia a devenit un virala pe retelele de socializare si a adunat milioane de aprecieri. Multi internauti l-au vazut ca pe un semn divin ca pandemia se apropie se sfarsit.

„Vom scoate cu totii masca in curand”, a scris un internaut.

„Aceasta ar trebui sa fie fotografia anului 2020”. “Cea mai frumoasa imagine pe care am vazut-o. Speram ca vom scapa de masti in curand”, sunt cateva dintre comentarii.

Sursa foto: Instagram dr.samercheaib

Autor

Citeste si articolul :   Puteti gasi un mar diferit in aceasta imagine?