iPhone 12: Apple face salt-ul la 5G

Gama iPhone 12 întârzie cu o lună în conformitate cu programul standard de anunțuri al Apple din septembrie.

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max satisfac aproape orice tip de cumpărător de iPhone. Și gama lor de prețuri ultra-largi ar trebui să-i îngrijoreze și pe câțiva producători de Android. Apple a anunțat, de asemenea, HomePod mini, o alternativă la Amazon Echo Generația 4 și o nouă iterație a tehnologiei sale MagSafe. 

În această săptămână, Apple a oferit utilizatorilor numeroase motive pentru a-și dori un nou iPhone 12, la fel ca în fiecare an. Camera este mai bună, la fel și procesorul. Ecranul, cu tehnologia „scut ceramic”, este mai durabil și există chiar și un iPhone 12 Pro Albastru Pacific. Acum sunt patru modele noi din care să alegeți în loc de trei, iar telefonul general a fost reproiectat pentru prima dată din 2017. A, și ați auzit? Toate telefoanele din gama iPhone 12 vin, de asemenea, cu 5G.

Citeste si articolul :   Bitcoin versus Ethereum (partea II)

Următoarea generație de tehnologie celulară a fost un punct central în lansarea Apple iPhone virtuală marți. Apple ne-a arătat camera anecoică secretă, căptușită, unde testează undele 5G și a vorbit despre modificările făcute pentru a spori durata de viață a bateriei în iPhone-urile sale 5G. Chiar la “împins de la spate” pe CEO-ul Verizon, Hans Vestberg, pentru a lansa rețeaua 5G la nivel.

Niciunul dintre noile modele de iPhone 12 nu vine fără conectivitate 5G, indiferent dacă aveți serviciul 5G în zona dvs. sau nu. Oricine dorește un dispozitiv numai pentru 4G va trebui să opteze pentru un model mai vechi, cum ar fi iPhone SE de 399 USD sau iPhone 11 de anul trecut, acum la prețul de 599 USD. Sau puteți alege să nu activați serviciul 5G pe noul dvs. iPhone 12 și să beneficiați de capacitățile 4G mai rapide ale dispozitivului.

Fără încărcător

Modelele de ultimă generație iPhone 12 Pro au, de asemenea, ecrane mai mari decât înainte și un nou senzor pentru a ajuta la fotografierea cu lumină slabă.

Citeste si articolul :   Noile Apple MacBook Pro-uri vor avea un design cu margini plate, MagSafe si vor pierde bara tactila
Senzorii lidar sunt utilizați în mod obișnuit în prototipurile auto cu conducere automată, dar Apple folosește unul pentru a ajuta la focalizarea fotografiilor

Cu toate acestea, pentru prima dată niciunul dintre dispozitive nu va fi inclus la căști sau la un încărcător.

Apple a declarat că măsura va contribui la reducerea impactului său asupra mediului. „Tim Cook [are] scena pregătită pentru lansarea unui produs 5G cu super-ciclu”, a comentat Dan Ives, analist la Wedbush Securities.

El a adăugat că aproximativ 40% din cele 950 de milioane de iPhone-uri utilizate nu au fost actualizate în cel puțin trei ani și jumătate, prezentând o oportunitate „o dată în deceniu”.

În teorie, Mini ar putea să indoaie câștigurile Apple încurajând publicul să cumpere un produs pe care obține un profit mai mic decât celelalte telefoane.

Dar un expert a considerat că este puțin probabil. „Apple a lansat cu succes iPhone SE în aprilie, introducându-l la un preț mai mic, fără a canibaliza vânzările din seria iPhone 11”, a remarcat Marta Pinto de la IDC.

„Există clienți care doresc un telefon mai mic și mai ieftin, deci aceasta este o formulă dovedită care ține cont de tendințele pieței.”

Citeste si articolul :   Huawei reclama Romania si Polonia la UE din cauza interzicerii participarii la 5G

iPhone-ul este deja cel mai bine vândut brand de smartphone-uri din Marea Britanie și al doilea cel mai popular din lume în ceea ce privește cota de piață.

 

Autor