Petrecere ilegala. 170 de persoane au fost descoperite intr-un club din Corabia

170 de persoane au fost descoperite intr-un club din orasul Corabia. Localul trebuia sa fie inchis ca urmare a masurilor anti-Covid luate de autoritatile judetene, iar cei din interior nu respectau normele de distantare fizica si de protectie individuala.

Potrivit Inspectoratului de Politie Olt, duminica, in jurul orei 01.00, sub autoritatea Institutiei Prefectului, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, cu sprijinul lucratorilor Serviciului de Actiuni Speciale, Politiei de Frontiera, Gruparii Mobile de Jandarmi Craiova, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, cu suportul Directiei de Sanatate Publica si al Directiei Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Olt au efectuat verificari intr-un club din orasul Corabia.

In momentul verificarilor, in interiorul clubului se aflau aproximativ 170 de persoane, fiind incalcate normele de distantare fizica si cele de protectie individuala.

Publicitate

Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia au sanctionat contraventional administratorul clubului cu amenda in valoare de 10.000 de lei, intrucat nu au fost respectate masurile referitoare la suspendarea activitatii.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au aplicat sapte sanctiuni contraventionale. Totodata, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Olt au dat o amenda in valoarea de 10.000 de lei pentru incalcarea prevederilor privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, inspectorii Directiei de Sanatate Publica au aplicat o sanctiune in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea masurilor in situatii epidemiologice deosebite.

Alte cinci sanctiuni au fost aplicate pentru incalcarea legislatiei privind circulatia pe drumurile publice si a celei privind ordinea si linistea publica.

La extremitatea de sud a judetului Olt, pe malul stang al Dunarii, se afla asezat orasul Corabia, centrul urbanistic cu importanta economica, culturala si strategica.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.