Cum sunt fabricate ouale false in China

In China exista scoli false si chiar clase care predau o varietate de tehnologii de frauda ,flagranta, chiar si ouale pot fi fabricate din materiale chimice, care se pot chiar praji. Acesta este in prezent cel mai popular curs de falsificare.

Pasul 1: Procurarea de materii prime

Ouale false se fac din carbonat de calciu, amidon, rasina, gelatina, alumina si alte produse chimice.

Pasul 2: Producerea de oua

Oul crud se formeaza in forma plina cam 2 /3 ,se pun clorura de calciu, coloranti, oul incepe sa capete forma cunoscuta .“Galbenusul de ou” se formeaza in matrita rotunda .Se foloseste “apa magica”, adica clorura de calciu. Prin adaugarea unui pigment galben culoarea devine cea de galbenus de ou crud.

Pasul 3: Forma de ou

In matrita se pune alb brut de ou la nivel de 1/ 3 la fel ca prima turnare, galbenusul de ou se introduce la fel ca galustele in supa, totul se spala in apa magica iar jumatatea de ou incepe incet sa se formeze.Forma de ou se lasa sa se usuce 1 ora, iar dupa spalarea cu apa este gata.

Pasul 4:Producerea oului

Liniile de cuplare a jumatatilor de oua se estompeaza prin cufundare in parafina si carbonat de calciu, pentru formarea cojii in aceasta solutie, care se repeta de mai multe ori, pana cand coaja se intareste putin .Dupa clatirea in apa rece linia de cuplare se estompeaza iar in acest moment oul a capatat forma finala.,

Coaja tare este formata prin imersarea lor in parafina, apoi se lasa la uscat. In timpul prajirii se formeaza multe bule mici, dar multi oameni nu remarca diferenta .Oul arata exact la fel, are gust mai bun decat cel adevarat, dar astfel creste statistica persoanelor cu toxiinfectii alimentare.

Publicitate

Publicitate

Autor