Victor Slav, indemnat sa nu o mai lase pe micuta Sofia la Bianca: “Ar fi mult mai bine pentru copil”

Dupa ce au aparut imaginile cu Bianca Dragusanu batuta de Alex Bodi, Victor Slav a luat-o pe micuta Sofia la el. Intre timp. Bianca si Alex au plecat in Turcia, in vacanta. Fostul prezentator este foarte fericit alaturi de fetita lui si asta se vede din numeroasele fotogarfii postate pe retelel de socializare.

Fanii au reactionat, unii chiar l-au indemnat sa ceara custodia copilei.

“Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar tine-o aproape de tine.”

“Fetita ta merita un vitor mai bun, si asta se poate intampla numai langa tine. 💖”

Publicitate

“Ma alatur si eu cu o parere, ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar din afara, ca un om care vede, se poate spune ca langa tine copilul pare a fi mai bine ❤️”

“Un copil foarte reusit!Iti seamana perfect!Tu ,Victor,meriti acest copil!Cand legea ii va permite sa-si exprime optiunea,tare bine ar fi ,pentru educatia di dezvoltarea ei personala,sa creasca alaturi de tine!In vreo 5 ani ,va putea!Prea multe”spectacole”pentru un copil!”Fericirea”se citeste in ochii copilului,el nu poate exprima…😢”

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Starea de urgenta a fost prelungita in Romania. Ce urmeaza

“Cred ca acest chip de inger cu tine ar trebui sa locuiasca!!!♥️♥️♥️”

“Sfat de la un parinte. Copilul asta este prea frumos prea bun!! Merita totul si noroc pe ea ca are un tata asa bun! Obtine custodie exclusiva. Nu se poate sa treaca prin asemenea scene. Iubeste o pana la capat si tine-o pt tine”

“Nu fii orb. Gandeste-te la viitorul ei! Nu exista in viata ei un model. Doar tu ii poti modela unul. Luptate pentru ea si fi singurul ei sprijin.”

“De ce nu iei custodie totala daca te intereseaza?crezi ca o sa fie ok cu ma sa aia denaturata???”, sunt doar cateva dintre comentariile admiratorelor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.