Donald Trump a fost externat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost externat luni seara, dupa ce a petrecut trei nopti in Centrul medical Walter Reed, situat la periferia orasului Washington, urmand sa continue la Casa Alba tratamentul anticoronavirus.

Donald Trump a parasit luni la ora locala 18.40 (marti, 1.40, ora Romaniei) Centrul medical militar Walter Reed si va fi transferat la Casa Alba.

Presedintele SUA a salutat simpatizantii si jurnalistii adunati in fata spitalului.

Cu putin timp inainte de a iesi din spital, Donald Trump a transmis prin Twitter: “Revenim rapid la campania electorala. Presa de stiri false difuzeaza doar sondaje false”.

Publicitate

Anterior, Donald Trump anuntase ca urma sa fie externat: “Ma simt foarte bine. Nu va temeti de Covid, nu il lasati sa va domine viata! Am dezvoltat, in timpul Administratiei Trump, medicamente si cunostinte medicale extraordinare. Ma simt mai bine decat acum 20 de ani!”.

Medicii presedintelui SUA au confirmat ca starea acestuia s-a imbunatatit. Donald Trump urmeaza sa continue la Casa Alba tratamentul anticoronavirus, conform unor surse medicale citate de site-ul de stiri Axios.com.

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Bill Gates: Lumea va reveni "complet la normal” pana la sfarsitul anului 2022

Presedintele SUA a petrecut trei nopti in Centrul medical militar Walter Reed, situat la periferia orasului Washington.

Starea de sanatate a presedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, a fost vineri mai grava decat oficialii de la Washington au dezvaluit public, a recunoscut Mark Meadows, seful Cancelariei Presedintiei Statelor Unite. “Va pot spune ca cel mai important lucru pe care il vedem este ca acum nu mai are febra si ca este foarte bine din punctul de vedere al nivelului de oxigen”, a declarat Mark Meadows intr-un interviu acordat postului Fox News sambata seara (duminica dimineata, ora Romaniei). “Ieri dimineata (vineri dimineata – n.red.), eram foarte ingrijorati de aceste lucruri. Avea febra, iar nivelul oxigenului scazuse rapid. Totusi, in stilul sau tipic, acest presedinte era pe picioare si se plimba prin salon”, a dezvaluit Mark Meadows.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.