Punct final in scandalul saptamanii. Acum e oficial

Punct final in scandalul saptamanii.  Candidatul USR Plus la functia de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand a anunta ca Biroul Municipiului Bucuresti a respins cu 11 la 4 voturi, contestatiile PSD impotriva acesteia.

„De astazi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a scris aceasta pe contul ei de Facebook.

„Astfel, in Sectorul 1 nu se mai anuleaza alegerile si nu se mai renumara voturile. Telenovela pesedista a contestatiilor s-a terminat. Manipularea abjecta s-a terminat. Stiu ca le este greu sa creada asta dar de astazi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a anuntat candidata USR Plus cu cateva momente in urma.

Social- Democratii a cerut reluarea votului in Sectorul 1, dupa ce unele posturi de televiziune au difuzat imagini cu persoane care intra intr-o camera unde par sa fie depozitate buletinele de vot.

Publicitate

Ce spunea Dan Tudorache, candidatul PSD:

„Nu mai cer renumararea. E bataie de joc! Cer reluarea alegerilor. Ce sa mai renumar? Stiu eu ce au facut afara? (…) Acel candidat USR mergea printre saci… Va dati seama ca avand astfel de imagini… trebuia sa depui dovezi intr-un anumit termen. Pai daca noi am descoperit acum ce s-a intamplat. Termenul a trecut. In cursul zilei de astazi voi face sesizare la BEC. (…) Sa cer anularea alegerilor la Bucuresti. S-a viciat votul primarului general (…) Nu cred ca cineva care vede acele imagini… sunt indubitabile”, a mai spus Dan Tudorache.

Clotilde Armand a spus ce se intampla in imaginile din camera cu sacii de vot: Niciun reprezentant USR – Plus nu a pus mana pe saci

“Primarul PSD nu accepta infrangerea. Este total disperat. Este gata sa faca orice si sa puna foc democratiei din Romania. E grav ce se intampla. Complicii sai sunt televiziunile aservite PSD.

In imaginile prezentate publicului apare si presedintele BES, procurorul Sprancu Nicolae. Acesta a decis sa fie numarate semnaturile votantilor de pe listele electorale permanente complementare si suplimentare pentru a vedea daca numarul acestora corespunde cu numarul votantilor scris in procesul electoral.

Presedintele BES ne-a invitat sa mergem cu el pentru a ne convinge ca procesul este transparent. Vorbim de ziua de luni spre marti, putin dupa ora 24.00”.

Primarul ales al sectorului 1, Clotilde Armand, spunea ca “cel care cauta si pune mana pe acel sac este personal tehnic BES, soferul lui Daniel Tudorache, un angajat la primaria sectorului 1. Pe alte imagini se vede reprezentantul partidului Dan Voiculescu, care se urca pe saci si intra cu niste saci in mana. BES-ul era in plina activitate. Niciun reprezentant USR – PLUS nu a pus mana pe saci. Nu am avut acces la BES decat in cursul zilei de luni.”

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.