Horoscop 5 – 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Bucurie mare pentru trei zodii

Horoscop 5 – 11 octombrie. Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru fiecare zodie. Astrologul spune ca va fi o saptamana in care va trebui sa muncim mult, dar cu spor si recompense.

Iata ce spune Camelia Patrascanu:

“HOROSCOP BERBEC – au un inceput de saptamana bun, favorabil din punct de vedere finaciar, nu insemna ca baga bani in buzunar dar gasesc solutii. Miercuri si joi trebuie sa fie mai atenti la informatiile pe care le primesc, nu tot ce aud este credibil iar vineri sa fie mai conservatori. In weekend, distractie.

HOROSCOP TAUR – zi de luni foarte valoasa dar sunt si temperamentali. Marti si miercuri discuta mult despre bani si nu vor sa fie pacalitti. Vineri sa fie mai atenti la deplasari, iar in weekend la familie

HOROSCOP GEMENI – o zi de luni in care e bine sa fie mai discreti, nu este una din acele zile in care sa rezolve sarcinile mai complicate. Sunt in forta marti si miercuri, e bine sa fie mai atenti la mesajele pe care le transmit colegilor. Vineri atentie la cheltuieli, scot bani din buzunar pentru cei dragi, pentru familie.

Publicitate

Horoscop 5 – 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu

HOROSCOP RAC – saptamana incepe relaxat sau cu vesti bune. Informatiile se bat cap in cap marti si miercuri, este bine ca joi sau vineri sa lamuriti neclaritatile. In weekend, atentie la bani si la cheltuielile cam mari.

Citeste si articolul :   Horoscop 31 mai - 6 iunie 2021. Mercur retrograd schimba destine

HOROSCOP LEU – saptamana vine de la inceput cu forte planetare, decizii foarte bune dar si multa adaptabilitate la surprizele vietii. Marti si miercuri atentie la ce va spun ceilalti. Nu prea sunt de crezut toate vorbele. Vineri si sambata este nevoie de incarcarea bateriilor.

HOROSCOP FECIOARA – saptamana poate aduce foarte multe vesti inca de luni, se rezolva probleme si vi se face o bucurie. Marti si miercuri atentie la ce spun sefii, este bine sa fiti oamenii potriviti la momentul potrivit. Joi si vineri veti fi intre prieteni. Duminica trebuie sa va odihniti.

Publicitate

HOROSCOP BALANTA – zi de luni foarte buna, pot obtine bani fara sa munceasca au un spor. Marti si miercuri atentie la vestile pe care le primiti de departe, asigurati-va ca interpretati bine ceea ce vi se spune. Vineri si sambata conservatorism, este bine sa asumati sarcinile pe care le stapanti cel mai bine.

HOROSCOP SCORPION – ziua de luni aduce surprize din partea cuiva, pot fi prinsi pe picior gresit. Marti si miercuri fac mai multe investigatii, joi si vineri pot fi din nou discutii de la suflet la suflet. In weekend au parte de niste responsabilitati.

Citeste si articolul :   Horoscop 14- 20 decembrie. Luna Noua da peste cap zodiile

HOROSCOP SAGETATOR – inceputul saptamanii aduce multa munca, luni poate fi o zi spornica, un gest surprinzator al unui coleg. Discutii marti si miercuri, care pot fi constructive mai ales daca vin cu raspunsuri bune. Despre bani discuta si vineri si sambata, nu au voie sa cheltuiasca imprundent.

Horoscop 5 – 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu

HOROSCOP CAPRICORN – planul de viitor este discutat luni, isi proecteza diverse posibilitati. Marti si miercuri au parte de multa munca, trebuie sa rezolve lucruile asa cum vin. Buna colaborare cu cei tineri. Joi si vineri atentie la partenerul de viata, o veche problema reapare. In weekend atentie tot la partener.

HOROSCOP VARSATOR – inceputul de saptamana este mai linistit si pasnic, se ocupa de lucrurile lor. Marti si miercuri sunt in forma, au chef de planuri noi, reusesc sa-i mobilizeze si pe ceilalti. Dau prea mult din casa, povestesc prea mult. Joi si vineri pot avea parte de un spor financiar. In weeknd stau alaturi de partenerul de viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

HOROSCOP PESTI – saptamana incepe cu multe idei si ar fi bine sa faca ceva substantial pentru planurile pe care le au. Atentie marti si miercuri la dicutiile in familie. Sunt in forma joi si vineri si asta poate implica niste rezultate bune”, a spus astrologul Camelia Patrascanu, la Antena3.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.