Alexey Navalny il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca se afla in spatele otravirii sale

Alexey Navalny il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca se afla in spatele otravirii sale, scrie agentia ANSA, citand un interviu dat de Navalny revistei germane „Der Spiegel”: „Afirm ca Putin se afla in spatele acestei infractiuni, nu am alta versiune a ceea ce s-a intamplat”.

„Nu simti durere, dar stii ca mori”, a spus Navalny despre momentul in care otrava incepe sa functioneze.

„Sarcina mea acum este sa raman neinfricat. Si nu ma tem”, a adaugat Navalny.

Acesta a adaugat ca intentioneaza sa se intoarca in tara sa de indata ce isi va reveni complet si a spus: „Nu-i voi face lui Putin cadoul de a nu reveni in Rusia. A nu ma intoarce ar insemna ca Putin si-a atins obiectivul. Scopul meu este acum sa revin mai repede in forma”.

Publicitate

In ce priveste starea sa de sanatate, Navalny a spus ca este mult mai bine: „Inainte, nu puteam parcurge mai mult de 10 trepte, acum pot merge pana la etajul cinci.

Omul politic Vyacheslav Volodin l-a acuzat pe Alexei Navalny ca serveste interesele autoritatilor si serviciilor de securitate din tarile occidentale. „Evident, Navalny colaboreaza cu serviciile si autoritatile de securitate din tarile occidentale, in slujba intereselor lor”, a spus Volodin, potrivit Interfax.

Volodin a numit anterior otravirea lui Navalny o „provocare” de catre serviciile de informatii occidentale, in special „SUA”.

„Vladimir Putin i-a salvat viata lui Alexei Navalny”, a adaugat Volodin, care a declarat indecente declaratiile lui Navalny catre revista germana Spiegel: „Daca ceea ce i s-a intamplat a fost orchestrat de serviciile speciale ale tarilor occidentale, atunci afirmatia sa corespunde acestei logici. Toata lumea – de la piloti, la medici si presedinte – a muncit sincer pentru a-i salva viata. Si doar o persoana indecenta poate face astfel de afirmatii”, a spus Volodin, potrivit Interfax, preluat de ANSA.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.