Adevarul despre averea lui Nicusor Dan! Uluitor ce autoturism are

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei are o avere modesta fata de principalii sai adversari. Potrivit declaratiei de avere, noul primar al Bucurestiului nu detine proprietati, are doar un teren intravilan si traieste din salariu de deputat.

Nicusor Dan are un autoturism Citroen vechi, fabricat in 1986 si un teren intravilan cumparat in anul 2007, partial prin credit ipotecar, in zona Cioplea, Predeal, de 7.460 mp.

Spre deosebire de alti politicieni, acesta are in contul bancar 9.000 de euro, iar datoriile totale insumeaza 85.000 de euro.
In ceea ce priveste veniturile sale, politicianul are indemnizatia primita de la Camera Deputatilor de 2.200 de euro pe luna.

De asemenea, Nicusor Dan a primit din donatii nu mai putin de 81.000 de euro. Din suma totala, 76.000 de euro au fost oferiti de Florin Talpes, fondatorul Bitdefender, potrivit adevarul.ro.

Nicusor Dan este matematician, absolvent al unui masterat si al unui doctorat la Paris. In 1987 si 1988, cand era elev la liceu, a castigat Olimpiada Internationala de Matematica.

Citeste si articolul :   Nicusor Dan, despre sistemul de termoficare din Capitala: O sa urmeze o iarna foarte grea

Politicianul traieste cu iubita lui, Mirabela Gradinaru, manager la o mare companie auto, intr-un apartament luat cu chirie. In mai 2016, in timpul campaniei pentru primaria Bucurestiului, acesta a devenit tatal unei fetite.

Ce avere are Gabriela Firea

Principalul sau contracandidat, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai avuti competitori inscrisi in cursa pentru Bucuresti. Impreuna cu sotul sau, primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, Firea detine mai multe terenuri, conturi bancare precum si bijuterii si obiecte de arta care insumeaza nu mai putin de 240.000 de euro.

Autor