Victor Slav, decizie radicala impotriva Statului Roman

Victor Slav s-a decis sa dea in judecata Statul roman. In urma cu aproximativ un an, Victor Slav a fost oprit de Politie la un control de rutina, pe Autostrada Bucuresti – Ploiesti. In urma testarii cu aparatul Drug-Test, barbatul a iesit pozitiv la consumul de cannabis. Politistii i-au deschis dosar penal si i-au ridicat permisul de conducere.

Victor Slav a incercat sa faca lumina in acest caz si sa demonstreze tuturor ca nu a consumat substante interzise. Vedeta a reusit, in sfarsit sa arate ca aparatul Drug-Test a dat un rezultat fals-pozitiv in cazul lui. Dupa aflarea rezultatului, Victor este hotarat sa obtina in instanta despagubiri mari, pentru ca imaginea sa a fost afectata.

Conform unor surse judiciare, citate de cancan.ro, in urma cu cateva zile, Victor Slav a inregistrat, pe rolul Tribunalului Bucuresti, impotriva statului roman, prin Ministerul Finantelor, o actiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare. Totodata, fostul prezentator al Kanal D intentioneaza sa ceara daune materiale foarte mari, de ordinul miilor de euro.

Citeste si articolul :   Monica Gabor si Mr.Pink s-au impacat! Cum s-au fotografiat cei doi

”Victor a fost ferm convins ca rezultatul este eronat. El nu a consumat substantele indicate de Drug Test. A reusit sa demonstreze acest lucru si acum si-a recapatat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a declarat un apropiat al vedetei.

Autor