Cine este Ionut Georgel Belei, bucatarul care a primit cutitul de aur, la „Chefi la cutite”

Ionut Georgel Bulei a castigat editia a opta din sezonul 8. Tanarul a asteptat cu sufletul la gura verdictul dat de cei trei chefi. Ionut i-a impresionat pe toti cu povestea sa incredibila de viata.

In a opta editie din sezonul 8 „Chefi la cutite”, Ionut Georgel Bulei a hotarat sa-si incerce norocul cu o reteta de nougat cu caramel sarat si fructe.

Publicitate

Ionut a povestit cum a ajuns sa fie bucatar in Germania.

„Trebuia sa merg in constructii, eu am diploma de tehnician in instalatii electrice, sunt electrician. Am plecat in constructii, trebuia sa ma duc la spart zidul, la dat cu barosul. Cand am ajuns acolo, unde mi s-a zis sa dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiste, nu erau geamuri…M-a luat plansul, m-am pus pe o banca si m-a luat plansul, am zis ca Germania nu ma vrea.

Publicitate

Am zis ca plec acasa, dar l-am sunat pe fratele meu si a zis sa mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospatar, am decis sa lucrez cat mai stau acolo, cat mai stau in Germania”, a spus tanarul care a invatat meserie si a ajuns de la spalat vase la bucatar experimentat.

Citeste si articolul :   Scandal dupa ce Narcisa Birjaru a ajuns in finala Chefi la Cutite

Ionut Georgel Belei a asteptat cu sufletul la gura verdictul dat de cei trei chefi. Iubita tanarului si Gina Pistol au izbucnit in lacrimi.

La final, surpriza de proportii, la „Chefi la cutite” :  Ionut a primit din partea lui Sorin Bontea mult ravnitul cutit de aur!

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.