S-a aflat! Iata CINE A CASTIGAT ”Chefi la cutite”, sezonul 7. Rasturnare de situatie!

S-a aflat deja cine a castigat emisiunea „Chefi la cutite”, sezonul 7!

Conform Click, Alexandru Comerzan (31 de ani), din echipa lui Chef Catalin Scarlatescu, ar fi plecat acasa cu marele premiu de 30.000 de euro!

In finala Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent si ca marea batalie a preparatelor de top s-a dus intre Sorin Bontea, care a ramas in echipa doar cu Bobby si Alex, si Catalin Scarlatescu, care l-a avut in finala pe Alex.

Dintre cei doi, marele castigator al premiului de 30.000 de euro se numeste Alexandru Comerzan (31 de ani) si face parte din echipa lui Catalin Scarlatescu.

Alexandru are 30 de ani vine din Chisinau, iar la preselectii le-a pus in fata juratilor una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodata de cei trei maestri Chefi la cutite.Alexandru spune despre el ca „in general sunt un chef linistit, mai ales daca decurg lucrurile asa cum imi place mie. Daca as rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotarat si inventiv, imi place mult sa experiementez’.

Citeste si articolul   Cum va fi distribuita Sfanta Lumina de Inviere, in timpul starii de urgenta. Regulile pe care credinciosii trebuie sa le respecte

Alex i-a cucerit pe jurații de la Antena 1 încă de la prima sa apariție. Concurentul despre care se spune că este câștigătorul Chefi la cuțite vine din Chișinău și se declară un fan al emisiunii care a înnebunit România.

“În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez’, a declarat Alex la Antena 1.